x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Info

Info

11 Iun 2006   •   00:00

Combinatii - Rochie alba peste jeansi


Pentru aceasta vara designerii recomanda combinatiile ecru, ciocolatiu, kaki cu alb. Cum ar fi o jacheta tip safari cu o fusta lunga, alba, de in sau cu pantaloni drepti, albi. Sau, pentru o tinuta mai relaxata, sunt propuse ca model costumele orientale (cu suprapuneri de piese) si recomandata rochia alba crosetata, peste o pereche de jeansi.

Look - Simplu, romantic, inocent, sexy


Din materiale pretioase precum satinul, matasea, organza, dantela cu broderie, rochiile albe de primavara-vara sunt o demonstratie a maiestriei designerilor. Albul creeaza un look interesant: romantic, inocent, sexy totodata. Astfel, materiale simple, precum bumbacul sau vascoza, asigura o tinuta potrivita pentru... orice ocazie.

Clasic - Joc geometric de-a alb si negru


In sezonul estival se poate observa revenirea in forta a unei combinatii clasice: alb-negru. Desi unele dintre vesmintele prezentate de casele de moda cu renume sunt asemanatoare ca croiala, ele difera prin jocurile geometrice construite pe baza celor doua culori. Este permisa orice combinatie, atata vreme cat se pastreaza cele doua culori. De exemplu, buline negre pe fond alb.

×
Subiecte în articol: tentaţii