x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Info

Info

21 Mai 2006   •   00:00

Cod - Ciorapii la birou

O "problema" ce le framanta pe multe femei: ciorapi, vara, la serviciu. Firmele "cu staif", solicita o anumita tinuta angajatelor sale. Vestea proasta este ca asa-numitul cod vestimentar business nu accepta picioarele fara ciorapi. Pentru ca se considera ca persoana respectiva s-a imbracat pentru o ocazie sociala, nu pentru una profesionala. Acest lucru este important mai ales atunci cand o femeie are o pozitie de conducere in firma.

Mers - O tinuta frumoasa

Istoricii spun ca oamenii primitivi aveau o tinuta frumoasa, dobandita prin purtarea pe cap a unor vase grele. Cine n-a admirat mersul gratios, suplu al manechinelor sau al actritelor. In general nu ne prea gandim la eforturile si exercitiile pe care fiintele pe care le admiram le-au facut ca sa para ca nu merg, ci ca plutesc.

Recomandare - Fara pantofi incomozi

Te strang pantofii? Sufera baba la frumusete! Medicii spun ca daca o femeie trebuie sa poarte tocuri inalte ar fi bine sa limiteze timpul in care "le poarta" la 3 ore. Ei recomanda femeilor sa nu se incalte cu pantofi incomozi cand stiu ca au mult de stat in picioare.

Pericol - Tocurile inalte afecteaza fertilitatea

Expertii sustin ca pozitia nenaturala pe care o adopta femeile cand poarta pantofi cu tocuri inalte ar putea sa le afecteze organele interne si fertilitatea. "Daca isi pretuiesc sanatatea, femeile ar trebui sa evite cu orice pret aceste tocuri mortale, pentru ca nu merita riscul", a declarat Dax Moy, expert american in fitness si sanatate.

Tulburare - Picioruse nelinistite si zburdalnice

Te foiesti in fiecare noapte, te sucesti de pe o parte pe alta... Caracterizari ale uneia dintre cele mai obisnuite tulburari ale somnului, numita "sindromul picioarelor nelinistite"! Potrivit Institutului National de Sanatate din SUA, aproximativ 12 milioane de americani sufera de aceasta afectiune. Sindromul reprezinta o afectiune neurologica motorie, caracterizata de anomalii senzitive si motorii distincte.

Spatarul - Un detaliu obligatoriu

Pozitia asezat tensioneaza coloana vertebrala mai mult decat cea in picioare sau in mers. Un scaun bun, cu spatar, este un detaliu obligatoriu, mai ales daca o femeie isi petrece cea mai mare parte din timp asezata.
×
Subiecte în articol: tentaţii