x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Interviuri Alina Eremia, terorizată de Dan Negru. “E capul răutăților. Trebuie să ne ascundem telefoanele de frica lui”

Alina Eremia, terorizată de Dan Negru. “E capul răutăților. Trebuie să ne ascundem telefoanele de frica lui”

26 Feb 2017   •   19:30
Alina Eremia, terorizată de Dan Negru. “E capul răutăților. Trebuie să ne ascundem telefoanele de frica lui”
Sursa foto: Matei

Alina Eremia (23 de ani) s-a impus la o vârstă fragedă în peisajul showbizului românesc. Actriţă şi cântăreaţă, fostă componentă a trupei LaLa Band, Alina e acum jurată la “Next Star”, emisiunea de la Antena 1 care caută cei mai talentaţi puşti din România. Autoarea hiturilor “Dulce Amar”, “Când luminile se sting” sau “A fost o nebunie” ne-a povestit lucruri mai puţin ştiute din viaţa ei.

 

Jurnalul Național: Ce sentiment ai când deschizi televizorul şi te vezi sau când asculți la radio o melodie de-a ta?

Alina Eremia: Țin minte primele dăți când așteptam cu sufletul la gură ca următoarea piesă difuzată să fie a mea… Nu s-a pierdut acest lucru pe parcurs. E un sentiment de fericire.

Ce faci ca să nu te ia valul succesului?

Am pătruns de mică în domeniul muzical și am muncit pentru toate rezultatele pe care le-am obținut, așa că scopul meu a fost să mă autodepășesc, să livrez cât mai multă muzică pe placul oamenilor. Nu miam dorit să am succes peste noapte.

Ce muzică găsim în telefonul lui tău?

Am un playlist diversificat, de la pop, la R&B, hip-hop, blues, deep house. Ascult muzică în funcție de mood-ul din ziua respectivă.

Cu cine mai ţii legătura din vechea trupă LaLa Band?

De când s-a încheiat serialul și fiecare și-a croit propriul lui drum, m-am întâlnit destul de des cu foștii colegi din trupă. Alături de Dorian, dar și de CRBL și Pepe, fac parte din juriul “Next Star”, i-am botezat fetița lui Sore, iar Liviu Teodorescu mi-a compus piesa “Rujul meu”.

Cât de grea e lumea actoriei? Dar cea a muzicii?

Actoria este o meserie solicitantă, lucrează cu emoțiile, cu stările interioare, cu psihicul. Este un domeniu care necesită autocunoaștere, cultură generală, studiul oamenilor. Muzica mi-e mult mai la îndemână, pentru că eu cânt de când mă știu.

Cum te-a cucerit iubitul tău?

A fost dragoste la prima vedere. M-a fermecat și mai mult pe măsură ce l-am cunoscut. Ne completăm, comunicăm foarte bine, avem multe lucruri în comun.

Fratele tău, Mircea, a avut un debut interesant în lumea muzicii. Cum l-ai ajutat/ încurajat? Cum e să aveţi aceeaşi ocupaţie?

Mă bucur că fratele meu împărtășeste aceeași pasiune. Este un tânăr talentat, în care am încredere. Încerc să îl ghidez, dar îl las să își formeze propria lui identitate muzicală.

Ţi-e frică de şerpi. Ce alte fobii mai ai?

Cred că e singura fobie. Una și serioasă.

La “Next Star”, până acum aţi avut “viaţă uşoară”. Din acest sezon, tu, CRBL, Pepe şi Dorian intraţi în competiţie unii cu alţii.

Începând cu acest sezon suntem implicați în momentele copiilor, iar partea cea mai grea este că nu putem vota concurenții din echipa noastră, ci depindem de steluțele celorlalți jurați. O să fie foarte interesant, deja au apărut polemici între noi, fiecare își menține părerea, iar disputele vor face seara mai piperată.

O să afecteze acest lucru relaţiile dintre voi?

Înțepăturile dintre noi nu trec dincolo de platourile de filmare. Avem o relație de prietenie.

Cum te înţelegi cu Dan Negru? Ce farse ţi-a făcut?

Dan este “capul răutăților”. Toți ne ferim telefoanele de el, pentru că are obiceiul de a suna oamenii din lista de contacte sau de a le trimite mesaje. Uneori ne trezim cu selfie-uri de-ale lui în folderul de poze. Așa e când stai prea mult în preajma copiiilor de la “Next Star”.

Ţii legătura/ îi ajuţi pe foştii concurenţi?

Mulți dintre foștii concurenți au revenit pe scena de la “Next Star”, continuă să facă muzică și, de câte ori voi putea, îi voi promova, pentru că merită. De curând, i-am făcut o surpriză Iulianei Beregoi și am cântat împreună. Am făcut un video pentru canalul ei de YouTube.

Îţi place să lucrezi cu copiii?

Îmi place să văd cum evoluează talentele sub ochii mei. Ei sunt viitorul industriei de entertainment de la noi, așa că îmi doresc să contribui la dezvoltarea lor.

E talentat poporul român?

FOARTE TALENTAT!

×
Subiecte în articol: Alina Eremia dan negru