x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Interviuri Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman au o relaţie de patru ani şi jumătate; Prezentatoarea de la Happy Channel e convinsă că şi-a găsit "bărbatul vieţii"

Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman au o relaţie de patru ani şi jumătate; Prezentatoarea de la Happy Channel e convinsă că şi-a găsit "bărbatul vieţii"

19 Oct 2016   •   21:00
Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman au o relaţie de patru ani şi jumătate; Prezentatoarea de la Happy Channel e convinsă că şi-a găsit "bărbatul vieţii"

"Speram să rămânem împreună, fericiţi, până la adânci bătrâneţi”

Cristina Ciobănaşu (Criss) face parte din noua generaţie de artişti. Fosta componentă a trupei LaLa Band, un adevărat fenomen cu impact major în rândul adolescenţilor din întreaga ţară, a împlinit zilele trecute 20 de ani.

Pare plăpândă, dar aparenţele înşală: Criss a jucat în cinci telenovele, e membră fondatore a formaţiilor Lala Band şi One Band, e studentă la SNSPA, dar şi prezentatoare a emisiunii Happy Day de pe Happy Channel.

Şi, pentru că e specială, ea are două perechi de părinţi: cei naturali sunt la Vorona, satul botoşănean în care s-a născut, iar cei "adoptivi", dobândiţi pe când avea 12 ani, stau la Bucureşti.

Jurnalul Naţional: Ai împlinit 20 de ani. Cum ai sărbătorit?

Am fost împreună cu familia şi cu prietenii. Ruxandra (mama din Bucureşti), împreună cu iubitul meu Vlad (fost component al trupei LaLa Band) au organizat acasă o petrecere surpriză. Eram pregătită să ies în oraş, m-am aranjat frumos, m-am îmbrăcat cu o rochiţă nouă şi am coborât în living, unde… ce sa vezi? Toţi prietenii mei dragi au venit să-mi ureze La multi ani.

Cu cine mai ţii legătura din vechea trupă LaLa Band?

Cu Rapha ne vedem cel mai des, aproape zilnic, pentru ca filmăm împreună pentru emisiunea Happy Day de pe Happy Channel. Bubu este prietenul nostru cel mai bun, deşi reuşim să ne vedem foarte rar… Mai ţinem legătura şi cu Dima (n.r. Trofim), Alina (n.r. Eremia), Dorian (n.r. Popa), Sore, Ana (n.r. Baniciu), însă fiecare a plecat pe drumul lui şi este din ce în ce mai greu să ne mai vedem…

Cât de grea e lumea actoriei? Dar cea a muzicii?

Nimic nu e greu dacă faci ce îţi place. Într-adevar, este foarte riscant să te bazezi doar pe actorie sau pe muzica la noi în ţară. Însă dacă eşti omul potrivit în locul potrivit, la momentul potrivit, totul e bine. Trebuie să ai şi noroc.

Cum se împacă actoria cu cântatul şi, mai nou, cu rolul de prezentatoare tv? Mai ai timp şi pentru facultate?

Actoria se împacă foarte bine cu rolul de prezentatoare TV, pentru că emisiunea Happy Day este un magazin cultural informativ unde ne permitem să mai jucăm câte un rol din când în când. În timpul zilei, filmez pentru emisiune, seara când ajung acasă învăţ pentru facultate. În momentul de faţă încerc să reintegrez muzica în programul meu, pentru că a trebuit să o las deoparte o perioadă, ca să pot face faţă la volumul mare de carţi pe care trebuie să le citesc pentru facultate. Dar, cu ambiţie şi cu daruire, găsesc timp pentru toate. 

Ai doar 20 de ani şi ai realizat multe. Cum a reuşit o fată din comuna Vorona să se impună în nişte domenii destul de dificile?

Am lăsat totul să vină de la sine, am făcut cu drag ceea ce mi-a plăcut, am avut şi noroc, dar am şi muncit ca să ajung aici. Însă cred că cel mai important a fost faptul că am avut alături oameni care au fost încrezători în mine şi care m-au ajutat să fiu cine sunt.

Mai ajungi la Vorona?

Merg destul de rar în satul natal, unde locuiesc părinţii, fratele şi întreaga familie, pentru că timpul nu îmi permite. Încerc să îi mai aduc şi pe ei în Bucureşti, mai ales pe fratele meu. Anul acesta reuşit să îl iau cu mine la Disneyland.

Ai de mulţi ani o relaţie cu Vlad, fostul tău coleg de trupă. Mulţi se întreabă dacă nu aţi luat-o prea de mici. Aşa e?

Pe 18 septembrie am împlinit 4 ani şi jumătate de când am fost la prima întâlnire. Ne iubim din ce în ce mai mult şi ne înţelegem din ce în ce mai bine. Am învăţat să avem încredere unul în celălalt, să fim sinceri, să ne respectăm şi să fim o echipă. Noi speram să rămânem “împreună, fericiţi până la adânci bătrâneţi”.

Părinţii ce au spus despre relaţia ta?

Părinţii din Bucureşti l-au primit cu drag în sânul familiei, iar părinţii din Botoşani se bucură de fiecare dată când îl văd şi îl ameninţă că îl ciufulesc dacă mă supără (râde).

Cum te-a cucerit?

M-a cucerit cu ochii lui frumoşi, cu simţul umorului, cu doza de nebunie şi spontaneitate. Este un om sensibil şi dornic să iubească.

Ai 8 ani de când ai debutat în televiziune. Unde te vezi peste 10 ani?

Dacă ar fi să visez, aş spune că mă văd departe! Împlinită pe toate planurile, fericită, cu doi copii, cu acelaşi om iubitor lângă mine şi făcând în continuare ceea ce îmi place: muzică, actorie, dans, PR.

Ruxandra Ion, a doua ei mamă

Destinul Cristinei s-a schimbat când a fost remarcată de Ruxandra Ion, celebra producătoare de televiziune, alias "mama telenovelelor".

Ruxandra Ion

"Ruxandra Ion este omul care mi-a dat şansa să ajung cine sunt astăzi. Deşi nu ştia nimic despre mine, m-a luat în grija ei atunci când aveam doar 12 ani, pentru a mă ajuta să-mi îndeplinesc visurile. Mi-a oferit ocazia de a juca într-o telenovelă romanească şi mi-a descoperit talentul actoricesc, mi-a oferit şansa să fac parte din LaLa Band şi să-mi dezvolt talentul muzical. Tot ea m-a învatat că trebuie să visez cat mai sus şi că trebuie să muncesc mult că să ajung unde vreau. Ea este a doua mea mamă", ne-a mărturisit emoţionată Criss.

Ne învaţă să ne îmbrăcum cu stil

"Cinci zile pe săptămână suntem prezenţi în Casa fericirii, unde vorbim despre cărţi contemporane (HappyBook), dar şi despre cărţi nemuritoare (GoldenBOOK), despre filme recent apărute (HappyCinema) sau filme care şi-au pus amprenta în lumea cinematografică (GoldenMovie). Vlad găteşte împreună cu bucătari, actori, prezentatori sau cântăreţi (HappyFood), Carmen ne pune să facem sport la HappyFit (ne cam chinuie, dar are intenţii bune) şi tot ea ne ajută să prevenim diverse afecţiuni (HappyMED). De asemenea, în cadrul rubricii HappyHit, aflăm care sunt cele mai noi hituri, iar cu mine aflaţi cum să vă îmbrăcaţi cu stil, în cadrul rubricii HappyStyle, unde sunt producător de segment", explică tânăra artistă.

E colegă de platou cu Carmen Brumă

La Happy Day, Criss, Vlad şi Rapha sunt colegi de platou cu Carmen Brumă, care scoate untul din ei. "Carmen este mereu veselă, activă şi plină de viaţă. De la ea am învăţat că trebuie să am un corp sănătos ca să am mereu o stare de bine, că sportul îţi dă energia necesară ca să poţi face faţă zilelor lungi şi complicate. În relaţia cu noi este sora mai mare, care ne învaţă cum să avem grijă de corpul nostru şi care ne «pedepseşte» atunci când aude că nu am făcut antrenamentul", ne spune Cristina Ciobănaşu.

 

×