x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Interviuri Sabina Iosub: ”Fără manele la grătar și cu gunoaie strânse după tine!”

Sabina Iosub: ”Fără manele la grătar și cu gunoaie strânse după tine!”

28 Apr 2018   •   19:25
Sabina Iosub: ”Fără manele la grătar și cu gunoaie strânse după tine!”

Sabina Iosub, realizatoarea emisiunii Be EU din studiourile Parlamentului European, va prinde 1 Mai între două deplasări. Ea se va întoarce luni din China, va face ”un mic” la grătar, apoi va pleca la Bruxelles, la treabă. Jurnalista trage un semnal de alarmă, cerându-le celor care ies la iarbă verde să dea dovadă de bun-simț adunându-și gunoiul pe care îl fac și renunțând să asculte manele.

Ce amintiri ai legate de aceată sărbătoare?

Miros de grătar, mici pe un carton dreptunghiular, un muștar lungit cu apă, o bucată de pâine. Cam asta vedeai pe la fiecare terasă. Mai țin minte vag un spectacol la televizor cu muncitori veseli. Și cam atât. 

Cum te împaci cu mititeii?

Excelent! Sunt chiar foarte buni. Trebuie însă să știi de unde să îi mănânci sau de unde să cumperi carnea ca să îi faci tu pe grătar. Cu puțin muștar și cu niște legume alături... Ce bine sună!

Pro grătar la iarbă verde sau împotriva?

Sigur că e minunat să ieși cu prietenii la un grătar la iarbă verde. Dar TREBUIE să respectăm cu toții niște condiții. Musai se adună tot gunoiul la final, sub NICIO formă nu se ascultă manele la maximum (nici la minimum) și nici nu se urlă. Dacă nu putem respecta aceste reguli de bun-simț, atunci să stăm acasă.

Ce faci în această minivacanță?

Pe 30 aprilie mă întorc din China, deci pe 1 mai... despachetez bagajul și fac unul nou pentru Bruxelles. Mă așteaptă acolo câteva evenimente interesante. Între două bagaje, aș face un mic pe grătar. Tradiția o cere.

 

 

 

×
Subiecte în articol: sabina iosub