x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Jucatorii lui Veszprem se tem de represalii din partea tiganilor

Jucatorii lui Veszprem se tem de represalii din partea tiganilor

12 Feb 2009   •   00:00

Pe portalul indexveszprem.hu se gaseste informatia potrivit careia coechipierii lui Marian Cozma nu vor sa dea nicio declaratie intrucat le este teama de represalii din partea tiganilor.



Componentii echipei de handbal MKB Veszprem sunt asteptati astazi la Bucuresti pentru a participa la funerariile fostului lor coleg, Marian Cozma. Imediat dupa inmormantare  acestia se vor intoarce in Ungaria, dumininica urmand sa sustina in meci in Liga Campionilor cu formatia spaniola Ademar Leon.

Cel mai retinut in a da declaratii despre evenimentul tragic petrecut sambata noapte este internationalul ungur Ferenc Ilyes, nascut la Ordorheiul Secuiesc. El este cel de al patrulea jucator care s-a aflat in localul "Patriota", singurul care a scapat nevatamat. Acesta se teme de eventualele represalii din partea lumii interlope din Veszprem. Ilyes asteapta terminarea sezonului pentru a parasi campionatul ungar de handbal, el semnand deja cu o formatie din Bundesliga si spera ca pana atunci autoritatile maghiare sa-i asigure protectia.

×
Subiecte în articol: special