x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Logodna lui Cozma la Lainici

Logodna lui Cozma la Lainici

02 Mai 2009   •   00:00

Miron Cozma şi-a găsit, în sfârşit, jumătatea. Nu este Marilena Niţu, şi nici Elena Kramer, femeia care l-a sprijinit, cât timp era în puşcărie. Este avocata Monica Ionescu, logodna celor doi petrecându-se după doar trei luni de relaţie. Evenimentul a avut loc în Defileul Jiului, la mănăstirea Lainici.



Miron Cozma a sosit la mănăstirea Lainici în jurul orei 11.00. Nu a venit cu vreo limuzină ci cu o maşină modestă. Galant, i-a deschis uşa iubitei şi apoi au mers să salute invitaţii. Monica a purtat o rochie simplă neagră şi a avut un buchet de trandafiri albi. Fostul lider al minerilor nu şi-a scăpat iubita din ochi nicio clipă. Au stat mereu împreună şi s-au ţinut de mână.

"M-am întâlnit cu şansa vieţii mele! Este poate unul dintre puţinele momente de fericire pe care le-am avut în acestă viaţă zbucimată", a declarat Miron Cozma.

Chiar dacă acum vor să-şi petreacă tot restul vieţii împreună, la început relaţia dintre ei a fost strict profesională. "Eu sunt avocată şi Cozma e clientul biroului nostru de avocatură, aşa ne-am cunoscut", a declarat Monica Ionescu.

Luceafărul Huilei a cucerit-o însă la fel cum a făcut şi cu celălalte iubite ale sale. I-a scris poezii de dragoste!

La ieşirea din biserica Miron Cozma şi logodnica sa au fost întâmpinaţi de câţiva admiratori. Au primit chiar şi un cadou: o sabie cu care trebuie "să-şi facă drum spre preşedinţie".

Logodnicii au invitat apoi pe toată lumea la masă. A fost un meniu simplu: gustări reci, vin şi fursecuri. Săptămâna viitoare va avea loc şi cununia civilă şi tot atunci va fi o petrecere mai mare.
antena3.ro

×
Subiecte în articol: special