x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Luni, 19 octombrie: Ediţie de Colecţie Paula Seling

Luni, 19 octombrie: Ediţie de Colecţie Paula Seling

13 Oct 2009   •   00:00
Luni, 19 octombrie: Ediţie de Colecţie Paula Seling

Culege vise pe care le aşterne în versuri din preţuire pentru frumos ori le aşază într-un loc numai de ea ştiut până găseşte cântecul perfect pentru ele.
Spune că visele au puterea să înfrumuseţeze, să înnobileze o clipă şi tocmai de aceea a decis să nu le păstreze doar pentru ea. Este vorba despre Paula Seling, interpreta cu vocea catifelată care nu vânează premii la concursurile de gen, ci, cu grijă, structurează fiecare vers, fiecare notă, pentru a găsi cheia potrivită de la portiţa sufletelor celor care o ascultă.

De aceea, când vine vorba de muzică, Paula spune că nu tratează sub nici o formă "subiectul" cu jumătăţi de măsură, iar cea mai bună răsplată pentru ea sunt aplauzele publicului. "Fiecare cântec este parte din viaţa mea sau a cuiva drag mie. Versurile pe care le-am scris au câte o istorie, reprezintă o poveste a unui moment din viaţă. «Culeg vise» este cântecul care mă reprezintă în totalitate", spune Paula.

Ediţia de Colecţie a Jurnalului Naţional vă dă întâlnire cu Paula Seling luni, 19 octombrie. Poveşti şi taine, vise şi un album special ce cuprinde cele mai frumoase melodii interpretate de Paula Seling.

×
Subiecte în articol: special