x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Mesajul unui fan al Mădălinei Manole

Mesajul unui fan al Mădălinei Manole

13 Iul 2011   •   14:35
Mesajul unui fan al Mădălinei Manole

14 iulie 2011, zi trista pentru cei care au iubit-o pe Madalina Manole, se implineste un an de la trecerea in nefiinta a unui OM care a insemnat ceva pentru Romania.

Ne-am cunoscut in 1988, aveam 12 ani, am fost fascinat de muzica ei inca de la prima auditie. De atunci, am fost alaturi de ea timp de 22 de ani, consecvent la spectacole, filmari, emisiuni, videoclipuri, urmand sa-i fiu aproape si ca prieten drag.

In toata aceasta perioada, am trait alaturi de ea cei mai frumosi ani, cu hit-uri care au revolutionat muzica usoara romaneasca de calitate, ci nu kitsch-ul din zilele acestea.
Pentru tot ce a realizat Madalina pentru muzica romaneasca nu exista decat 3 cuvinte : MUNCA, RESPECT si DARUIRE.
Departe de tot scandalul acesta mediatizat, avem o datorie morala sa nu-i intinam memoria, sa ne rugam pentru odihna ei. Madalina va ramane in amintirea noastra aceeasi fiinta calda si iubitoare.

Ca prieten apropiat al Madalinei pot spune ca muzica ei este o punte de legatura intre artistul Madalina Manole si toti cei care au iubit-o. E greu sa vorbesti acum de Madalina ca si cum s-a tras cortina. Madalina Manole este "OMUL SUFLETULUI NOSTRU" si continua cu fiecare zi sa fie alaturi de cei dragi.

Daniel GHEORGHE, prieten apropiat al artistei

Medgidia, 11 iulie 2011.

×