x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Obiecte care au dispărut o dată cu Elodia Ghinescu

Obiecte care au dispărut o dată cu Elodia Ghinescu

30 Ian 2009   •   00:00

Avocata Elodia Ghinescu (38 ani) era din Braşov şi a dispărut în împrejurări suspecte în noaptea de 29/30 august 2007.



Pandantivul din aur galben este tridimensional

O dată cu ea, din casa unde locuia au dispărut şi obiecte de valoare care-i aparţineau: bijuterii, ceasuri, haine de blană. Jurnalul Naţional vă prezintă aceste bunuri ale Elodiei. O facem cu convingerea că o parte din ele au fost scoase la iveală, după dispariţia avocatei, de persoana în posesia căreia sunt acum. Îi rugăm pe cei care au văzut aceste obiecte, fie într-un amanet, fie pe piaţa neagră, fie purtate de persoane din anturajul avocatei şi/sau al soţului ei, Cristian Cioacă, să ne contacteze imediat pe adresa redacţiei ("Pentru Cazul Elodia" – Jurnalul Naţional, Piaţa Presei Libere nr. 1, corp D, et. VIII, Bucureşti, Sectorul 1), pe adresa de mail cazulelodia@jurnalul.ro sau la telefon 0788.958.544.

UN PANDANTIV ÎN FORMĂ DE INIMĂ
Am reconstituit imaginea obiectelor dispărute din descrierile făcute chiar de Elodia Ghinescu (în mail-urile trimise anterior dispariţiei) sau de persoane apropiate ei.
Astăzi, vă prezentăm imaginea unui alt pandantiv. Bijuteria este tridimensională, are forma unei inimioare, iar foiţa de aur galben este perforată. Greutatea aproximativă a pandantivului din aur este de 3 grame.

×
Subiecte în articol: special