x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Perspectivele unei veri

Perspectivele unei veri

de Roxana Ioana Ancuta    |    15 Mar 2009   •   00:00

STIL  •  ÎN PAS CU MODA.
Mocasini "scăldaţi" într-o mare de culori. Sandale romane, pantofi eleganţi, decupaţi, pantofi cu toc înalt, cu talpă joasă, cu talpă din plută... Pantofii, dragostea nemuritoare a femeilor!





În noul sezon, ne aşteaptă o puternică dezlănţuire în ceea ce priveşte încălţămintea. Tematicile de top pe care le propune Deichmann sunt mocasinii, pantofii retro, pantofii decupaţi şi sandalele romane cu capse sau barete. Modele rafinate, fine, împodobite cu franjuri, capse sau strasuri, catarame sau varii motive florale imprimate, o poftă spre culori tari, prospeţime şi dorinţa de viaţă în galben sau gri, preferinţe înspre culorile naturale, pastelate sau neutre. Albul şi negru, la rândul lor, îşi dovedesc din nou dominaţia în sezonul cald.

Chiar şi tocurile au varii forme: fie sexy şi înalte, fie cu talpă înaltă (de multe ori din plută), fie cu talpă plată ca pe vremea gladiatorilor romani. Mocasinii, în afara faptului că avantajează un mers uşor şi sănătos, sunt şi foarte şic. Noul moto al primăverii, cel puţin din punctul de vedere al lui Deichmann, este în stilul retro: Înapoi în anii ’50!

Este evident că noul sezon se va face remarcat, iar asta printr-o porţie zdravănă de culori proaspete: galben, verde crud şi alte nuanţe care au la bază această culoare, roz, lila. La rândul său, bejul nisipiu, dar şi cel kaki sunt percepute ca noul "alb" al verii! Întocmai ca o vopsea de bază, bejul reuşeşte să pună în valoare uimitorul maro, asortându-se perfect cu acesta. Sandalele au fost, sunt şi vor fi întotdeauna o dotare de bază pentru garderoba de vară. Mondene şi sexy, aduc cu ele un sentiment de libertate estivală.

×
Subiecte în articol: tentaţii