x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Poliţiştii din Dej şi-au prins şeful beat pulbere la volan

Poliţiştii din Dej şi-au prins şeful beat pulbere la volan

30 Iun 2011   •   07:52
Poliţiştii din Dej şi-au prins şeful beat pulbere la volan

Seful Politiei Locale Dej a fost prins beat la volan in noaptea de miercuri spre joi si a fost transportat la spital, unde a facut scandal si s-a imbrancit cu oamenii legii, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit politistilor, seful Politiei Locale Dej, Mircea Marcel, a fost observat in trafic, in jurul orei 3.00, de un grup de tineri pe strada Ecaterina Teodoroiu din Dej, in timp ce circula in zig-zag si se lovea de borduri.

Astfel, tinerii au sunat la numarul de urgenta 112, trei echipaje de politie venind la fata locului.

Comisarul Mircea Marcel a fost dus la spital pentru prelevarea de probelor biologice, insa a facut scandal, sustinand ca nu a baut nimic si ca totul este o inscenare a politistilor care "nu il iubesc".

Scandalul de la Spitalul Municipal Dej a durat aproximativ o ora, politistul refuzand recoltarea probelor biologice. Ulterior, politistul a fost dus la sectie pentru declaratii si in cele din urma a fost de acord sa ii fie recoltate probe biologice.

Seful Politiei Locale Dej nu se afla in timpul serviciului.

Purtarorul de cuvant al Politiei Judetene Cluj, Alma Brehariu-Bruja, a declarat ca Marcel este cercetat pentru conducerea unui autoturism pe drumurile publice cu o imbibatie alcoolica de peste 0.80 g/l alcool pur in sange, ceea ce inseamna ca risca inschisoarea.

×