x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Razie a politiei in Székesfehérvár in cautarea lui Stojka - video

Razie a politiei in Székesfehérvár in cautarea lui Stojka - video

12 Feb 2009   •   00:00
Razie a politiei in Székesfehérvár in cautarea lui Stojka - video

Conform hirszerzo.hu in aceasta dimineata politia, ajutata de cadre ale armatei, a izolat un perimetru de blocuri de zece etaje din Székesfehérvár , un oras din centru Ungariei, aflat la 65 km de Budapesta.



Perimetrul a fost izolat complet, locuitorilor din zona nepermitanduli-se sa intre sau sa iasa.

Actiunea a fost demarata in urma unei informatii primite de politisti cu o zi inainte, conform careia o persoana avand semnalmentele lui Stojka fusese vazuta intr-un service auto din zona.

In cursul raziei de astazi, s-a efectuat verificarea masinii, localizata in apropierea spitalului din localitate, dar fara rezultate.



Sztojka este rănit 
Autorităţile maghiare susţin  că Ivan Sztojka este rănit . Un martor l-a recunoscut pe suspect într-un spital din Budapesta, unde venise să se trateze din cauza durerilor la una dintre mâini.

Medicii spitalului Szent Janos din Budapesta susţin că nu au tratat niciun pacient cu numele de Ivan Sztojka, ceea ce ar presupune că atacatorul lui Marian a  prezentat  la înregistrarea sa acte false.

Alt martor, care era în local în dimineaţa de 8 februarie, susţine că doi dintre atacatori au fost răniţi de către handbalişti, unul dintre ei fiind Ivan Sztojka.


×
Subiecte în articol: special