x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special "Regele manichiurii" vine la Bucureşti

"Regele manichiurii" vine la Bucureşti

de Oana Georgescu    |    29 Mar 2009   •   00:00
"Regele manichiurii" vine la Bucureşti
Sursa foto: Arhiva personală/

Celebrul John Hauk - nail stylistul vedetelor de la Hollywood - va prezenta în Capitală un spectacol unic de manichiură.



Hauk, care afirmă că are "manichiura în sânge", va lansa în România, în premieră absolută, colecţiile South Beach 2009 - nuanţe ce "captează" culoarea şi entuziasmul ce caracterizează cetatea americană a filmului şi Axxium gel 2009 - lacuri de unghii transformate în gel. Amândouă colecţiile aparţin OPI - cel mai important brand de manichiură din lume, cu sediul la Hollywood.  

Evenimentul de la Bucureşti - care va avea loc pe 31 martie la o cafenea de "fiţe" din Dorobanţi - îl va avea în centrul atenţiei pe John Hauk, secondat de patru topmodele în costume de baie care vor ilustra perfect tema noilor colecţii. Vor fi prezentate "vedetele" gamei: creme hidratante cu fructe tropicale, citrice, cafea şi ceai. În tot acest răstimp, John va face demonstraţii cu noile geluri de design Axxium colorat care, de-acum încolo, se vor putea folosi şi la saloanele de profil din Bucureşti şi din ţară.

SPECIALIST. Art Director International OPI, carismaticul Hauk este cel mai titrat campion şi specialist în manichiură ethnică din lume, cu aproape 200 de premii şi trofee cucerite la concursuri internaţionale, campionate mondiale şi europene. Totodată, este trainer internaţional, manager de salon (conduce cu mare succes propria afacere în manichiură în SUA), un tehnician redutabil şi un veritabil mentor şi chiar idol pentru toţi cei care lucrează în domeniu. Este campion mondial în manichiură ethnică cu acryl colorat - Nail Design şi Nail Art, iar în 2002 a fost desemnat Number One în lume şi în domeniu. Din 1997 şi până în prezent, John Hauk a câştigat sute de trofee la 15 categorii: french twist, manichiură SPA, pedichiură SPA, nail art fantezie, unghii sculptate, împachetări, geluri, acrylic tip & overlay etc. După o serie de competiţii eliminatorii susţinute pe tot parcursul anului trecut, John Hauk împreună cu Trena Martin, Heather Rhodes şi Michelle Sproat au câştigat competiţia mondială Nail Pro Cup cu un punctaj dublu faţă de echipa clasată pe locul II.

DIDACTIC. John este nail stylist-ul celor mai cunoscute vedete de la Hollywood: Madonna (care preferă pentru "înfrumuseţarea" unghiilor sale nuanţele de lila), Angelina Jolie, Charlize Theron (care optează, de cele mai multe ori, pentru nuanţele de roşu aprins), Jennifer Aniston, Beyonce, Jennifer Lopez. Ca o notă distractivă, nuanţa numită "I'm not really a waitress" nu numai că a avut mare succes printre vedetele mai sus-amintite, dar a fost culoarea-vedetă în ultimii trei ani.

Nu întâmplător, el este unul dintre cei mai respectaţi artişti în industria unghiilor şi cel mai în măsură să susţină dezvoltarea tehnică a brandului. El se diferenţiază prin combinarea spiritului didactic natural cu experienţa unică şi nepreţuită ca tehnician şi specialist în unghii, pasiunea şi cunoştinţele sale oferind seminariilor pe care le susţine în întreaga lume aerul unui show uimitor şi o experienţă unică trăită de cursanţi.

×
Subiecte în articol: tentaţii