x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Reportaje Jocul pe... consolă

Jocul pe... consolă

de Roxana Vintila    |    17 Mai 2009   •   00:00
Jocul pe... consolă

De curând la Băneasa Shopping City a avut loc Cupa Presei la... Wii şi Foosball. Colega noatră Anca Alexe a ajuns pe podium!

Competiţie acerbă între jurnalişti. Nu la subiectele cele mai tari şi nici la cele mai importante bârfe. Ci la Wii şi Foosball. Două jocuri captivante, despre care mai toţi copiii, şi nu numai, ar putea să ne ofere adevărate lecţii.

Aşa cum spuneam, s-a dat startul la "joacă" între cei mai buni jurnalişti. Antrenamentul a început din prima clipă. Sarea şi piperul au fost oferite de replicile amuzante ale reprezentanţilor publicaţiilor concurente. "Am plecat să reprezentăm Jurnalul Naţional şi am ajuns să jucăm o finală de tenis... virtuală. Cu foarte mult fairplay au ştiut să piardă, să câştige sau să comenteze rezultatele celorlalţi participanţi", ne-a spus Anca Alexe.

PREMIANŢII. Podiumul Cupei Presei la Wii a fost ocupat de Florin Ghioca de la Diva - care, deşi a jucat fără coleg, a reuşit să câştige locul I -, Anda Drăgnuţă şi Cosmin Aioniţă de la Xtrem PC (locul II) şi Daniel Ormuz şi Alexandru Stoica de la Mediafax (locul III). Competiţia a fost una extrem de strânsă datorită echipelor de la Tango, Music Channel, TopGear Askmen.ro, Ideal Decor, Jurnalul Naţional (locul III la Wii Tenis, Anca Alexe), Evenimentul zilei, Click! pentru femei, Ziua, Event Bazaar şi Radio 21. Campioni la Cupa Presei la Foosball au fost declaraţi Victor Yila şi Serge Ikonga, de la publicaţia Reporter Special.

Câştigătorii au plecat acasă cu o consolă Wii, două biciclete oferite de hypermarketul Carrefour Băneasa la proba de Foosball, vouchere oferite de magazinul Intersport şi cadouri oferite de magazinul Nike.

×
Subiecte în articol: aer liber