O ediţie completă, reaşezată în pagină, înnobilată şi ilustrată cu fotografii ale preparatelor, poze etnografice şi imagini inedite cu Radu Anton Roman. Pentru ca tu să ai, în biblioteca şi în bucătăria ta, "Reţete de colecţie". O nouă serie de cărţi excepţionale, marca Jurnalul Naţional!
Porneşte în călătoria ta culinară: Dobrogea şi Câmpia Română (volumul I), Muntenia, Oltenia şi Banatul (volumul II), Ardealul (volumul III), Bucovina, Moldova şi Basarabia (volumul IV), Delta Dunării, stânele României, aromânii şi secuii (volumul V), De la post la sărbătorile câmpeneşti (volumul VI), Sărbători creştine la români (volumul VII). De vineri, 16 iulie, ai "Poveştile bucătăriei româneşti"!
Aşadar, nu rata primul volum din Reţete de Colecţie care vă poartă prin... Dobrogea şi Câmpia Română! Spor la gătit!