x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Romanca, trimisa la camin

Romanca, trimisa la camin

30 Apr 2004   •   00:00

Prostituata romanca Daniela, minora de 17 ani care a bagat la apa un consilier al premierului Frantei, a fost culeasa de pe strazi de politie si trimisa la un camin.

MARINA CONSTANTINOIU

Ea revenise pe trotuarele pariziene dupa ce, la 20 aprilie, a fost retinuta in compania consilierului Dominique Ambiel, scrie cotidianul francez Liberation, care de mai multe zile acorda spatii largi povestii Danielei.

IN ECHIPA. Daniela a fost „ridicata" din aceeasi statie de autobuz pe care si-o alesese drept cartier general al racolarilor, impreuna cu alte trei „colege". Considerate „minore in pericol fizic si moral", cele patru au fost incredintate brigazii de protectie a minorilor, din ordinul procurorului Republicii din Paris si trimise la un camin.

REFUZ. Parchetul pentru minori incearca sa gaseasca o solutie pentru a o gazdui pe Daniela, care insa refuza orice ajutor. Fiind minora, ea nu poate fi expulzata in Romania, iar de bunavoie nu vrea sa revina in tara. Daniela vrea sa ramana in strada, pentru a castiga bani. Politia intentioneaza acum sa ajunga pana la reteaua de proxeneti, convinsa fiind de faptul ca prostituatele romance nu reusesc sa patrunda singure pe piata pariziana, fara a avea un „peste".

×
Subiecte în articol: eveniment