x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Sărbători colorate

Sărbători colorate

de Mihaela Cazan    |    17 Dec 2010   •   08:22
Sărbători colorate
Sursa foto: Mihaela Cazan/
143018-sdc17823.jpgO dată ce calci pragul târgului eşti în­vă­luit într-o atmosferă de poveste: preţ de câteva minute devii copil şi visezi. Brazi împodobiţi, steluţe, ghir­lan­de, toa­­te îţi creează o stare de bucurie şi te apropie de lumea minunată a Săr­bă­torilor de iarnă petrecute în familie.

Anul acesta, la modă sunt lucrurile handmade sau vintage.

Există însă cineva care şi-a transfor­mat pasiunea pentru culori într-un mod de viaţă. O viaţă plină de culoare şi de su­flet. Gerda Wermescher – consacrată de „porecla creativă” Tinker, a devenit cu­­noscută publicului prin workshopu­ri­le realizate săptămânal pe diverse teme una mai captivantă decât cealaltă. Ea propune pentru acest sfârşit de an să combinăm utilul cu plăcutul, şi să facem „ceva drăguţ” chiar cu mâinile noastre. La târg are toate materialele necesare pentru ca o persoană curioasă şi dornică să înveţe să realizeze singură cutii cu „tehnica de şerveţele”, ghir­lan­de, şi multe alte lucruri minunate. Ima­gi­na­ţie, perseverenţă şi multă culoare, aşa s-ar traduce în linii mari cheia reuşitei.

Proiect
Printre altele Gerda s-a implicat în adu­cerea zâmbetelor pe feţele copiilor in­ternaţi la  spitalul Fundeni din Bu­cureşti. Respectiv, a muncit timp de două luni la decorarea geamurilor cu ste­luţe, oameni de zăpadă şi îngeraşi. Toa­te acestea pentru ca şi copiii internaţi aco­lo să simtă că vine Moş Crăciun, să trea­că mai uşor peste suferinţele lor şi  să se trezească zi de zi într-o lume cât de cât colorată...

Atmosferă de basm, suflete ce-şi dăruiesc unul altuia daruri, speranţă, vise peste care se presară multă culoare.

×
Subiecte în articol: tentaţii jurnalul de duminică