x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Scandalurile te fac divă în showbizul de după Jenica

Scandalurile te fac divă în showbizul de după Jenica

de Razvan Barbulescu    |    13 Dec 2011   •   15:20
Scandalurile te fac divă în showbizul de după Jenica

Se schimba vremurile. Pitipoanca retro Jenica s-a retras, noile pitipoance nu mai au rabdare. Dna Jenica era de o decenta greu de suportat, nu facea rating, se certa doar imbracata iar poalele ei erau chiar poale, nu o palma de fustita. In epoca megasenzualelor Ramona - Sensual - Crudela, dezbracatul pana la silicoane si chiloti cu ata, injuraturile si poalele in cap pe sticla, you tube si face book sticla sunt elemente de marketing. Pitipoancele informeaza celor interesati ca se abandoneaza studiului, ca incep studiile la Milano cu "primul trimestru de masterat', ca sa stii de unde sa le iei pentru paranghelii sexy. Oricum, in Italia se castiga cel mai bine.

Scandalurile, plecarile si despartirile consolideaza cariera pitipoancelor. Cele mai dezghetate isi rotunjesc sponsorizarile cu sumele incasate pentru frecatul mentei pe scaun - noaptea, live, impaiate - facand semne operatorului sa puna, dracului, si pe ele camera.


Duduie motoarele din caterinca
Cand vine vorba despre munci si invataturi, ploua cu diplome in casele toantelor care n-au aflat ca pentru condusul masinii ai nevoie de permis. Fiindca n-au nici o calificare, situatie de larga raspandire intre pitipoancele bastinase, si nu le permite suficienta macar un rol in megaproductii publicitare cu neveste constipate sau cu ochelariste care te invita sa iesi din foame luand bani cu camata de la Ovident, pitipoancele din ultimul val iau taurii de coarne.

Schema e simpla. Divortul de un manelist este "un pas inainte'. Sexul la prima vedere e o "provocare' (explica Sida din Racari). Casatoria cu un fotbalist la moda se numeste "proiect'.
Astfel ca urmaselor Jenicai, devenite superlucrative, le duduie motoarele non-stop: pumnii si trasul de par sunt entertainment, caterinca e show iar chermeza, advertising.

Ce bani sa-ti dau, fa?
Ati observat desigur ca in scandalul de la Steaua, Cruduta-Nila, cei doi tac. Se vad pe blat. Gigi, dupa ei. Cu badigarzii. Nila tace fiindca are contract. Aia mica tace, fiindca-i prieste. Si n-are contract. Inca. Vorbeste doar Gigi Becali, hotarat sa curme decimarea echipei. Mai intai a sarit ca ars, ca un parinte oparit. Intrucat lui piti i se tubrehaia, Gigi a trecut la fapte. Calit in constructia caselor moca pentru amaratii loviti de ape, si campion al donatiilor la Athos, patronul fratilor Costea si-a dat seama ca lupta impotriva Cruelei e mai dificila decat razboiele cu Porumboiu si Copos. "Ii dau cateva mii de euro lui Cruduta sa nu se mai intalneasca cu el, declara el. Daca ii spun ca-i dau zece mii de euro, nici nu-i mai raspunde la telefon. Crudu e periculoasa rau, poate sa-ti indoaie toata echipa intr-o zi daca-si cheama si prietenele'. Desi periculoasa, Cruduta tace. Un contract de preparator fizic la Steaua i-ar veni ca o manusa. Becali a ghicit. Daca s-ar enerva, Crudulet ar raspunde cum i-a raspuns aleia care-i montase o farsa: "Ce bani sa-ti dau, fa! Du-te-n mortii ma-tii....ma doare-n p...a de tine...sa-ti bagi...'. N-a mai fost cazul. I-au zis ca a fost o glumita si s-a luminat, era de bine. Adica, entertainment.


Colectia de chiloti si palarie din Obor
S-a nascut strigarea peluzei: Crudisor - preparator. Cu Tonciu, la pian, ca la liceul de balet si bune maniere, deoarece in invatamantul prescolar instrumentele muzicale au fost reabilitate -provoaca vibratii si violuri. (Intre altele: sexul cu pianul a fost o tema insuficient exploatata). Andreea Tonciu are o personalitate clocotitoare, dar e sincera pana la cruzime. Sa recunosti ca n-ai chef sa te angajezi, ca vrei sa te faci de ras si sa te maimutaresti ca esti tanara, e tarie de caracter. In plus, a recunoscut, in plina criza de lichiditati, ca o enerveaza Sensuala "pentru ca e proasta si ipocrita' (Libertatea). Asta inseamna sa ai coloana vertebrala.

Mai decent decat sa te bagi in seama ca nevasta lui Lis, pe care au dat-o lacrimile in direct pe face book: "Am orgasm'. Cu cine? - ar fi intrebarea de advertising, daca n-ar fi declarat ieri, pentru prima pagina, ca baga afrodisiace in fostul primar.

Despre topmodela S. Sensual se stie tot din presa ca s-a facut modista. A facut rost de un podium, de cateva fete si cand sa se imbrace top-modelele in rochiile de mireasa concepute de SS, hop scandalul. "Ea ne-a zis ca suntem mirese, dar rochia de mireasa in conceptia ei inseamna aparitia in chiloti si o palarie din Obor pusa pe cap, chilotii sunt doar o ata in fund'. Precizare utila, s-a aflat de colectia de fite cu ata dorsala.


Ogica, luat la suturi de taran
Ogica, gloria Loteriei, revine cu gura mare. Se infige public intr-unul Craete, cunoscut ca vedeta sub acoperirea de "taranul cu Maserati'. Se aranjase un meci de caterinca pe un ring intr-un studio tv. Ei bine, Craete, in direct, l-a luat la suturi si pumni pana la indignare. Noroc ca a fost oprita lupta. Fair play, Ogica ofera ziarelor detalii: "Vorbisem sa nu fie o lupta full contact, insa m-am trezit ca ma ia Craete la picioare. Am dureri insuportabile la mana dreapta de la datul in perete, la antrenament, ca n-am avut sac, si am dat in perete, si vine si asta, si da ca nesimtitul. Oricum, Craete a venit taran si va pleca taran'.

Inutil sa va spun cat i-a crescut cota lui Craete. Ogica n-o mai avea nevoie de promotion, dar lui Craete i-a mers la suflet. Cu putin noroc, entertainmentul romanesc prinde pana la Craciun o hyperinsuratoare: taranul cu Maserati o ia pe blonda lui Dodel.

Sexy pe catedra
In top-ul vedetelor - lipitori, "lipitores maximas', cum le numeste Mugur Mihaescu, pe primul loc sunt de nedezlipit Ramona Gabor si sora-sa. Pe doi, fosta blonda a lui Dodel. Pe trei, una Bododel. Despre ultima se stie ca a fost promovata de dl Varciu, performerul promovarilor in domeniu. Bododel se lafaia in chip de profa- sexy pe o catedra dintr-un liceu de la malul marii. Halimaua porno de la Jean Monnet se umfla ca aluatul. Asa ca Bododel a prins valul. Desi se apara cu violenta: "Eram imbracata, totusi. Aveam lenjerie intima. Am intotdeauna lenjerie intima la mine. M-a suparat reactia unor oameni. M-au facut si fufa. Mi-am terminat liceul, sunt la facultate...nu credeam ca se ajunge aici, altfel nu faceam pozele'. Ei, uite, s-a ajuns aici si n-a dat rau. Bododel da misto pe catedra, chiar daca are liceul si lenjerie intima.

Despre sora Ramonei, raman definitiv in istorie plecarile ei in America. SI intoarcerile. Chiar si atunci, spun invidioasele, cand "zicea ca e in State', dar "facea sex pe iahtul bulgarului, pe cinci mii de euro'.

Nu credem in zvonuri. Cinci mii de euro in doua ceasuri si jumatate de iaht dau cam la treijdemii de euroi pe luna. Dar daca e adevarat, valul asta de piti n-are scrupule.

×