x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Sicriul cu trupul lui Michael, depus pe scena de la Staples Center

Sicriul cu trupul lui Michael, depus pe scena de la Staples Center

07 Iul 2009   •   00:00
Sicriul cu trupul lui Michael, depus pe scena de la Staples Center
Sursa foto: /Reuters

Sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Michael Jackson a fost depus în partea din faţă a scenei de la Staples Center, la începutul ceremoniei publice organizate în memoria artistului, potrivit imaginilor transmise de posturile de televiziune din interiorul arenei.



Depunerea sicriului cu trupul neînsufleţit al lui Michael Jackson într-o secţiune amenajată special a scenei de la Staples Center a marcat începutul ceremoniei publice care se derulează în memoria "regelui pop-ului".

Sicriul cu corpul neînsufleţit al artistului a fost adus pe scenă în acordurile unui imn religios cântat de un cor, mulţimea din interiorul Staples Center ridicându-se în picioare în semn de respect pentru Michael Jackson şi aplaudând la finalul imnului.

Sicriul aurit cu trupul neînsufleţit al lui Michael Jackson a ajuns la Staples Center din Los Angeles cu aproximativ jumătate de oră înainte de debutul ceremoniei, după o slujbă privată la care au participat membrii familiei sale şi prieteni apropiaţi. Cortegiul funerar care a transportat sicriul a fost introdus în stadion pe o intrare separată, păzită de forţele de ordine, după ce a ajuns la Staples Center urmând un traseu care a presupus închiderea de către autorităţi a mai multor străzi.

Imediat după sfârşitul ceremoniei funerare private, care a avut loc la cimitirul Forest Lawn din Los Angeles şi care a durat o oră, sicriul, acoperit cu flori roşii, a fost băgat într-un dric. La ceremonie au asistat doar apropiaţi ai cântăreţului şi membri ai familiei, inclusiv cei trei copii ai săi.

Mediafax

×
Subiecte în articol: special staples center