x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Soţul Mădălinei şochează: "Nu ea este de vină! O să se afle în curând"

Soţul Mădălinei şochează: "Nu ea este de vină! O să se afle în curând"

16 Iul 2010   •   00:00
Soţul Mădălinei şochează: "Nu ea este de vină! O să se afle în curând"

Cântăreaţa Carmen Rădulescu a făcut declaraţii şocante, la emisiunea "Agentul VIP", moderată de Cristi Brancu, în legătură cu dispariţia tragică a Mădălinei Manole.Interpreta de muzică uşoară a dezvăluit o discuţie pe care a purtat-o cu soţul Mădălinei, la Casa Radio, acolo unde, ieri, a fost depus trupul neînsufleţit al artistei.



UPDATE: Mircea Petru, soţul îndoliat al Mădălinei Manole, a declarat în exclusivitate pentru "Click!" că declaraţiile interpretei de muzică uşoară, Carmen Rădulescu, sunt nişte "invenţii". Întrebat despre această declaraţie şocantă, Mircea Petre a negat totul. "Nu este adevărat, este o invenţie", a spus el.


Carmen Rădulescu a precizat câteva lucruri legate de relaţia pe care o avea cu Mădălina Manole, dar a ridicat încă un semn de întrebare privind adevărata cauză a morţii ei.

"Am avut o relaţie de prietenie cu Mădă, chiar dacă înainte de a se căsători cu ea, Şerban Georgescu a fost prietenul meu. Nu ne-am duşmănit şi nu ea a fost cauza destrămării prieteniei noastre", a spus Carmen Radulescu, la Antena2.

Artista a mai povestit că nimic nu lăsa să se vadă că Mădălina avea gânduri suicidale, ba chiar că, în urmă cu câteva luni, îşi dorea să-şi vadă puştiul mare, împlinit şi realizat, întocmai ca băiatul lui Carmen care are astazi 20 de ani.

Foarte interesant este însă că, prezentă la Casa Radio, acolo unde a fost depus corpul neînsufleţit al prietenei ei, Carmen a vorbit cu Petru Mircea, soţul Mădălinei Manole, care a făcut o dezvăluire şocantă.

"Am pus mâna pe mănuţele ei şi am spus «Pentru ce, Mădă, ai făcut acest gest? Pentru ce, draga mea?»

Petre, în momentul în care m-a văzut, a spus în lacrimi «Uite, Mădă, cine a venit să te vadă!»

Eu am continuat şi am spus «Draga mea, de ce ai făcut acest gest?»

La care Petre s-a uitat înspre mine şi a spus «Dar nu este ea de vină, Carmen. Nu este Mădă de vină».

Eu am întors capul spre el şi l-am întrebat: «Stai puţin că nu înţeleg. Fă-mă să înţeleg! De ce spui asta?».

Petru Mircea: Dar nu este ea de vină!

Carmen Rădulescu: Dar cine?

Petru Mircea: O să se afle, o să se afle în curând.

"Nu am insistat. În aceste momente nu poţi să iei omul la întrebări şi să-ţi spună ce vrei să auzi", a declarat Carmen Rădulescu, în cadrul emisiunii Agentul VIP.

×
Subiecte în articol: special