x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Udrea reclamă, CNA somează, Ciutacu nu tace

Udrea reclamă, CNA somează, Ciutacu nu tace

17 Mar 2009   •   00:00

Remarc faptul ca, mai nou, presedintele Basescu incearca sa-mi inchida gura prin intermediari. Ma refer la doamna pe care a pus-o ministru (ca „ministra” i se pare discriminatoriu domnului Dan Grigore) si la oamenii sai din CNA (care ma judeca-n lipsa, ca regimul Ceausescu pe Belodedici).



Nu e nici un neadevar in spusele mele (exista documente oficiale care atesta cheltuirea sumei de 4 miliarde lei vechi pentru organizarea evenimentului) si ma distreaza ca niste oameni care se presupune ca au capul pe umeri au ajuns sa legitimeze umorile doamnei Udrea prin a sustine cu o seninatate uluitoare ca marea crapelnita a costat, pe vreme de criza, „numai” 700 milioane lei vechi.

Nu faptul ca n-a avut punct de vedere la mine-n emisiune o mana-n lupta pe Elena Udrea, ci materialul extrem de acid pe care l-am scris pe blogul meu personal (cu privire la referirile obraznice si generalizatoare pe care domnia sa le-a facut la adresa tuturor angajatilor Trustului Intact) si impotriva caruia nu s-a inventat inca un CNA al Internetului pe care sa-l controleze. Daca ar fi dorit sa se manifeste la „Vorbe grele”, ar fi onorat, asemeni colegilor sai de partid, macar una dintre repetatele mele invitatii si nu m-ar fi pus in postura penibila de a-mi cauta de urgenta, in ultima clipa, alti invitati fiindca nu-si respecta promisiunile facute. Dar, din pacate pentru doamna Udrea, nu voi putea sa-i ofer niciodata suficiente asigurari prealabile ca n-o voi deranja in emisiune. Fiindca, spre deosebire de „siderata” doamna Narcisa Iorga, eu n-am fost niciodata salariat al Partidului Democrat Liberal; si sper sa nici nu ajung vreodata in aceasta postura penibila, fiindca n-as avea obraz sa-mi sun fostii colegi de breasla si sa le cer sa-mi invite superiorii la televizor.

Nici frustrarile domnului Basescu si nici bagarea-n seama a doamnei Udrea nu ma intimideaza. Atat timp cat in tara asta se va putea vorbi liber, o voi face; cu toate riscurile care decurg din atitudinea mea.
Vorbe grele - blogul lui Victor Ciutacu

×
Subiecte în articol: special