x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Ultimul testament. Mama ia copiii

Ultimul testament. Mama ia copiii

de Mihaela Biliovschi    |    01 Iul 2009   •   00:00

Testamentul lui Michael Jackson a fost găsit. Documentul a fost creat în anul 2002 iar mama starului american primeşte custodia copiilor. Alte detalii din preţiosul document nu au fost evidenţiate publicului. Ceea ce nu se ştie încă este dacă testamentul este într-adevăr ultimul ori dacă între timp Michael ar fi dictat un nou testament. "Încercăm acum să aflăm dacă există un alt testament", a spus Londell McMillan, avocatul doamnei Jackson, citat de CNN.



Avocaţii care au citit documentul spun că acesta nu va reprezenta o surpriză pentru public, Michael şi-a trasat ultimele dorinţe aşa cum toată lumea se aştepta.

Tot ieri, fosta bonă a copiilor a transmis mass-media un comunicat prin care a denunţat toate citatele apărute în presă în ultimele zile, conform cărora, aceasta i-ar fi făcut spălături stomacale lui Michael după aşa-zisele supradoze. Grace Rwaramba a transmis o declaraţie scrisă, reprodusă de CNN, prin care îşi exprimă dezgustul faţă de cele apărute în presă la adresa ei: "Michael Jackson a fost un om extraordinar... mai mult, mi-a fost un prieten drag, au fost şi provocări, aşa cum în toate prieteniile sunt, el a fost loial până la sfârşit. Îi respect şi onorez memoria... . Sunt şocată, rănită şi foarte întristată de ultimele declaraţii apărute în presă, atribuite mie, cum că i-aş fi pompat stomacul în mod regulat după ce ar fi înghiţit combinaţii periculoase de droguri. Nici măcar nu ştiu cum să pompez un stomac!!", arată declaraţia scrisă.

MICHAEL NU PUTEA DORMI
Un nou element de senzaţie apărut în cazul morţii lui Michael Jackson este reprezentat prin apariţia unei surori medicale, recomandată drept nutriţionista starului. Aceasta pretinde că în urmă cu doar două luni Michael ar fi sunat-o să-i ceară anumite calmante, cunoscute drept foarte periculoase. Cherilyn Lee, nutriţionista, a afirmat că Michael ar fi explicat că simte "o parte a corpului caldă şi cealaltă parte a corpului, rece". Cherilyn spune că simptomele ar fi putut fi reacţie a unei afecţiuni grave pe sistemul nervos ori pe sistemul cardiovascular. Aceasta a mai adăugat că atât Michael cât şi persoana aflată cu el în mometul respectiv, ar fi cerut medicamentul "Dipervan" şi că doctorul acestuia i-ar fi prescris şi recomandat medicamentul în trecut. Asistenta a mai a afirmat că, motivul pentru care Michael i-ar fi cerut acest medicament, a fost "ca să poată dormi. Mi-a zis că vrea să se prăbuşească de somn şi să doarmă. I-am spus, Michael, dacă iei medicamentul acesta, e posibil să nu te mai trezeşti din somn, deloc".

Cherilyn Lee, citată de CNN, spune că l-a cunoscut pe Michael în Ianuarie, când a fost chemată să trateze o răceală minoră de care sufereau copiii lui. Atunci Michael i-ar fi spus că nu are energie, îşi doreşte să aibă mai multă energie. "I-am luat sânge, am făcut toate testele necesare iar apoi i-am recomandat un tratament nutriţionist", a adăugat femeia. Aceasta a mai spus că nu a contactat autorităţile pentru a transmite această informaţie. CNN nu a reuşit să verifice veridicitatea celor afirmate de sursa citată.

×
Subiecte în articol: special michael