x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Un mare artist al lumii: Chris Rea

Un mare artist al lumii: Chris Rea

16 Feb 2010   •   00:00
Un mare artist al lumii: Chris Rea

O Ediţie de Colecţie eveniment dedicată unui mare artist al lumii: Chris Rea. Un album cu marile sale piese, cele pe care un iubitor de muzică bună le păstrează în suflet, va însoţi această Ediţie de Colecţie.



Considerat drept unul dintre cei mai talentaţi artişti din lume, Chris Rea a impresionat mereu prin profunzimea vocii şi a stilului său natural şi pasional, fiind renumit pentru spectacolele de calitate, simple şi rafinate. În cariera care se întinde pe nu mai puţin de 30 de ani, Rea a compus numeroase piese devenite clasice în lumea rock-ului şi a blues-ului internaţional, având la activ un portofoliu impresionant ce cuprinde 22 de albume de studio, 8 albume de compilaţie, două albume înregistrate în apariţiile live şi un material cu piese apărute pe coloana sonoră a filmului "La Passion".

Chris Rea s-a lansat în anul 1978 cu albumul "Whatever Happened to Benny Santini?", care a primit şi Discul de Aur. Cu vânzări de peste 30 de milioane de albume, Chris Rea a devenit un promotor şi reprezentant de marcă al culturii rock şi al blues-ului, el având la activ un număr impresionant de premii, inclusiv patru Discuri de Aur, şase de argint şi 14 de platină! Chris Rea a susţinut la Sala Palatului la 6 februarie un concert extraordinar, inclus în turnelul european de promovare a celui mai recent album al artistului: "Still So Far To Go - The Best Of Chris Rea".

×
Subiecte în articol: special