x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Unghii de vedetă

Unghii de vedetă

de Oana Georgescu    |    22 Iun 2008   •   00:00
Unghii de vedetă

Michelle Sproat a prezentat de curînd la Bucureşti ultimele noutăţi în materie de manichiură şi pedi­chiură SPA, dar şi noile colecţii de lacuri şi modele în relief pe bază de acryl.

Michelle Sproat a prezentat de curînd la Bucureşti ultimele noutăţi în materie de manichiură şi pedi­chiură SPA, dar şi noile colecţii de lacuri şi modele în relief pe bază de acryl.

 
Show-ul de design cu acryl şi gel pe un­ghii susţinut în Ro­mânia de celebra Michelle Sproat – Art Director International OPI, cel mai mare brand de mani­chiu­ră din lume cu sediul la Hollywood – SUA, a fost un real succes. Nail-stylist al celor mai cunoscute staruri din lumea muzicii şi a filmului, cea supranumită “Regina unghiilor de la Hollywood” este campioana mondială entitre în Nail-Design şi NailArt şi a fost distinsă cu Marele Premiu la Gala “OPI Excellence Awards”. A participat la compe­tiţii internaţionale în peste 30 de ţări ale lumii, unde a urcat de fiecare dată pe podium, dar totul a culminat cu cîştigarea Nail Pro Cup 2008 – Cupa Mondială în manichiură, domeniu în care are propria afacere în SUA. Printre clientele sale se numără Angelina Jolie, Beyonce, Madonna, Reese Whiterspoon, Cameron Diaz sau Charlize Teron.

Şi dacă la show-ul de la Bucureşti noile colecţii de lacuri le-au sedus definitiv pe Elena Merişoreanu şi pe Celia, au existat şi persoane (precum Ozana Barabancea, de exemplu), care şi-au aplicat pe unghii flori în relief sau au acceptat pentru prima dată în viaţă să-şi pună unghii false purtînd marca celui mai trendy brand de manichiură din lume. Unghiile false pe bază de răşini, din porţelan sau din gel, rezistă pînă la trei luni şi chiar mai mult dacă sînt retuşate o dată la zece zile.

Să nu uităm că “rozul de fiţe‘‘ este culoarea-vedetă a verii 2008, dar şi nuanţele tari de roşu glamour (must-have-ul verii), portocaliu, cyclam, bordeaux sau indigo aspiră la acest statut. De asemenea, specialiştii în domeniu spun că va trebui să uităm de unghiile pătrate şi de banala manichiură french, deşi este elegantă, subtilă şi se potriveşte oricărei situaţii. În concluzie, în acest an se poartă unghiile lungi, ascuţite sau ovale. Dar fiecare poartă unghiile care-i plac!

×
Subiecte în articol: tentaţii