x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Video - Cioacă: "De ce să spun adevărul?"

Video - Cioacă: "De ce să spun adevărul?"

06 Sep 2008   •   00:00
 Video - Cioacă: "De ce să spun adevărul?"

Urmăriţi live interviul în care lui Cristian Cioacă i se arată Zap-ul de pe care au fost trimise SMS-urile. Veţi afla ce reacţie a avut Cioacă, dar şi ce mărturisiri a făcut înainte şi după acest moment de suspans. Cum ar fi procedat el dacă ar fi fost în locul procurorului Iacob şi de ce a băgat divorţ pentru "părăsirea domiciliului conjugal". Luni citiţi interviul în paginile Jurnalului Naţional.



În această seară, de la ora 20:30, postul de televiziune Antena 1 transmite un interviu în exclusivitate cu Cristian Cioacă, realizat de reporterul Jurnalului Naţional Adriana Oprea-Popescu. La un an de cînd despre avocata Elodia Ghinescu nu se mai ştie nimic, poliţistul Cristian Cioacă rămîne acelaşi personaj controversat, care, se pare, mai are multe lucruri de dezvăluit în privinţa misterioasei dispariţii a soţiei sale. Interviul realizat de Adriana Oprea-Popescu a stîrnit chiar înainte de publicare reacţia întregii mass-media, întrucît reprezintă punctul culminant al unei investigaţii jurnalistice derulate cu profesionalism şi cu răbdare în decursul a cîtorva luni.

Emisiunea specială în timpul căreia va fi transmis acest material se numeşte "Cioacă: Elodia, un capitol încheiat?!" şi este moderată de Mădălin Ionescu. În studio se vor afla ca invitaţi renumitul psiholog-criminalist Tudorel Butoi, realizatoarea interviului, dar şi alţi jurnalişti care s-au ocupat în mod special de acest caz. "E un interviu spectaculos, realizat într-un cadru inedit. După părerea mea, este cel mai inteligent interviu care i s-a luat lui Cioacă, iar reacţiile lui sînt mai mult decît surprinzătoare. Telespectatorii trebuie să se aştepte la un «alt Cioacă» şi interviul rivalizează cu orice film poliţist de top", spune Mădălin Ionescu, aflat la prima apariţie pe "sticla" Antenei 1.

Citiţi şi interviurile acordate de procurorul Marius Iacob Jurnalului Naţional

  • Urmăriţi înregistrarea  emisiunii Acces direct - "Cioacă: Elodia, un capitol încheiat?!"

×
Subiecte în articol: special cioacă