x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Helder a semnat, N'Doye mai stă doi ani

Helder a semnat, N'Doye mai stă doi ani

26 Mai 2010   •   00:00

Fundaşul dreapta brazilian Mauricio Helder, care a evoluat în campionatul trecut la Rapid, a semnat, miercuri, un contract cu Dinamo valabil pentru sezonul 2010-2011, cu opţiune de prelungire pentru încă patru ani, a anunţat site-ul oficial al grupării din Şoseaua Ştefan cel Mare.

"Sunt fericit că voi îmbrăca tricoul lui Dinamo! Sper din tot sufletul să răsplătesc, pe teren, încrederea pe care toţi dinamoviştii mi-au acordat-o. Îmi place proiectul «câinilor» şi sunt convins că putem realiza lucruri frumoase în sezonul viitor", a declarat Helder, înainte de pleca în vacanţă, în Brazilia, pentru următoarele două săptămâni.

Tot miercuri, preşedintele CA al FC Dinamo, Nicolae Badea, a anunţat că nu se pune problema unei plecări a mijlocaşului senegalez Ousmane N'Doye. "Acordul semnat cu Ousmane N'Doye pentru următoarele două sezoane a intrat în vigoare", a precizat Badea.

"A fost un sezon mai puţin reuşit, dar nu are sens să mai privim în urmă. Eu tot timpul sunt un tip optimist şi mă gândesc la ce urmează. Sper ca în campionatul următor să avem rezultate, să câştigăm trofee. Îmi place la Dinamo, fanii mă iubesc şi mă simt excelent în Ştefan cel Mare. Contează foarte mult pentru mine", a spus şi N'Doye pentru site-ul oficial al lui Dinamo.

×
Subiecte în articol: redactie