x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport 1 Iunie - Campioni pentru o zi

1 Iunie - Campioni pentru o zi

02 Iun 2006   •   00:00
1 Iunie - Campioni pentru o zi

Peste 300 de copii de la sapte scoli generale si de la Centrul de plasament "Sfantul Nicolae" din Capitala s-au intrecut in diverse concursuri sportive cu prilejul Zilei Internationale a Copiilor.
Evenimentul "Educatie prin sport" s-a desfasurat in Parcul sportiv Dinamo si a fost organizat de Ministerul Administratiei si Internelor si Comisia Presedintiala pentru Sustinerea Sportului Romanesc.

VEDETE. Sub ochii marilor campioni Elisabeta Lipa, Violeta Beclea-Szekely, Otilia Badescu, Viorica Susanu, Monica Iagar, copiii s-au transformat pentru cateva ore in atleti campioni, fie ca a fost vorba de saritura in lungime, stafeta, alergare de rezistenta, minifotbal sau tenis. Responsabili cu problemele organizatorice au fost chiar consilierii de stat pe probleme de sport, Mariana Bitang si Octavian Belu, ei insisi fiind molipsiti de energia copiilor. Ma bucur ca sunt aici, nu m-am mai miscat demult. Copiii se simt bine, e o zi in care ne-am apropiat cu totii", a spus Mariana Bitang. "Acesti copii sunt viitorul acestei tari, de aceea trebuie sa creasca sanatosi si voinici. Sportul ii educa, ii ordoneaza si ii face mai responsabili", a completat chestorul Elisabeta Lipa.

PREMII. Toti cei prezenti au beneficiat de generozitatea sponsorilor, primind cadouri, medalii si cupe. "Copiii sunt campionii in aceasta zi. Entuziasmul lor nu face decat sa le dezvolte spiritul de competitie, ceea ce este de apreciat", a conchis Violeta Beclea.

×
Subiecte în articol: sport