x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport 10.000 de lei, cauţiunea stabilită pentru Aurel Bogaciu

10.000 de lei, cauţiunea stabilită pentru Aurel Bogaciu

14 Mai 2009   •   00:00

Tribunalul Argeş a stabilit astăzi o cauţiune de 10.000 de lei pentru arbitrul Aurelian Bogaciu. Acesta a fost arestat preventiv pentru luare de mită. Bogaciu trebuie să achite cauţiunea până pe 18 mai.



Discutarea cazului va fi reluată în data de 18 mai, când judecătorii vor stabili dacă Bogaciu va fi eliberat pe cauţiune şi în ce condiţii. Decizia Tribunalului Argeş va putea fi atacată cu recurs la Curtea de Apel Piteşti. Tot astăzi, la Curtea de Apel Piteşti se judecă recursul înaintat de procurorii DNA la decizia Tribunalului Argeş de a nu prelungi mandatul de arestare preventivă pentru Aurelian Bogaciu. Inculpatul a fost deja audiat, cauza rămânând în pronunţare. Aurelian Bogaciu a fost arestat preventiv pe 29 aprilie, fiind acuzat că a luat mită pentru a favoriza echipa FC Argeş în partidele pe care le-a arbitrat.

Alte trei persoane arestate preventiv în acelaşi dosar, observatorul federal Marcel Lică şi arbitrii Sorin Corpodean şi Marcel Savaniu au fost deja puse în libertate.

Ceilalţi patru inculpaţi arestaţi în acelaşi dosar, respectiv Cornel Penescu, Gheorghe Constantin, Liviu Făcăleaţă şi Cristian Libertatu au rămas în arest, după ce Curtea de Apel a respins pe 12 mai punerea lor în libertate şi a decis prlungirea mandatelor de arestare cu 30 de zile.

×
Subiecte în articol: sport