x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Acţionarii lui Arsenal fierb. Atac la Wenger!

Acţionarii lui Arsenal fierb. Atac la Wenger!

de Ovidiu Ciutescu    |    11 Mai 2009   •   00:00
Acţionarii lui Arsenal fierb. Atac la Wenger!

Alisher Usmanov, acţionar al grupării Arsenal Londra, s-a plictisit ca gruparea la care investeşte să piardă trofee în detrimentul lui Manchester, Liverpool sau Chelsea. Într-o declaraţie dată APS, Usmanov a opinat că londonezii ar avea nevoie de "un lot mult mai puternic".



Chiar dacă se loveşte de opoziţia celorlalţi acţionari, miliardarul rus continuă să creadă în ideile sale: "Nu cumva clubul trebuie să depăşească o etapă? Evident. Pentru a fi primul în lume, pentru a fi primul în Europa, este nevoie de un lot mult mai puternic". Deţinător a 25% din acţiunile lui Arsenal, Usmanov a exemplificat ideile sale:  "Uitaţi-vă la Manchester United, la victoria din semifinalele retur ale Ligii Campinilor. Aveau cel puţin 100 milioane de lire sterline de talent aşezat pe bancă. Pe scurt, acest meci a fost într-un fel unul între bărbaţi şi adolescenţi".

De la eliminarea de către Manchester, politica lui Wenger de a nu recruta jucători consacraţi şi de a nu cheltui mult pe piaţa transferurilor a fost criticată de suporterii Arsenalului. Acum, el a intrat şi în vizorul colericului acţionar rus.

×
Subiecte în articol: sport