x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Cine va cânta imnul României în deschiderea meciului România-Kosovo

Cine va cânta imnul României în deschiderea meciului România-Kosovo

de Redacția Jurnalul    |    12 Sep 2023   •   21:00
Cine va cânta imnul României în deschiderea meciului România-Kosovo

Naționala de fotbal a României continuă parcursul spre Campionatul European – Germania 2024 înfruntând Kosovo, marți seara de la ora 21.30, pe Arena Națională. Organizatorii au pregătit o surpriză pentru suporteri, imnul României urmând a fi interpretat de o apreciată cântăreață română.

La fel ca și la ultimele partide disputate de România pe teren propriu, și la meciul de marți va fi disponibil gratuit programul de meci editat de FRF.

Spectatorii care vor veni în tribune vor avea parte de o surpriză. ADDA va intona imnul de stat al României în startul partidei.

Porțile stadionului se vor deschide pentru fani cu începere de la ora 19:30. Aceștia se vor putea distra și în Arena Fanilor începând cu 18:30.

Cu ocazia acestui meci, programul STB a fost prelungit, astfel încât toate liniile terestre de transport în comun care trec prin Piata Pierre de Coubertin, Bulevardul Basarabiei și Maior Coravu vor funcționa până la ora 1:00.

Casele de bilete vor fi deschise până la startul partidei.

În lotul României există o singură modificare, Cristi Manea devenind indisponibil după antrenamentul de ieri în urma unor probleme medicale. El a fost înlocuit de Daniel Bîrligea.

 

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: adda imn meci