x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Adrian Mititelu: Universitatea Craiova nu are probleme cu licenţa pentru următorul sezon

Adrian Mititelu: Universitatea Craiova nu are probleme cu licenţa pentru următorul sezon

de Ovidiu Ciutescu    |    11 Mai 2009   •   00:00
Adrian Mititelu: Universitatea Craiova nu are probleme cu licenţa pentru următorul sezon

Patronul Universităţii Craiova este convins că echipa sa nu are probleme cu obţinerea licenţei pentru sezonul următor, neexistând datorii şi jucători neplătiţi. Conform omului de afaceri oltean, bugetul Universităţii Craiova se ridică la circa 450 de mii de euro pe lună.



"Nu avem nicio problemă reală cu licenţa. Deocamdată nu există o decizie în acest sens. Ştiu niste antepronunţări de acolo, de la Comisie, în special venite din partea doamnei Marin. Această doamnă este nimeni alta decât soţia domnului Marin Cernat, preşedintele Comisiei de Disciplină. Probabil că sunt echidistanţi, având în vedere că acum trei săptămâni am cerut demisia domnului Cernat. I-am cerut la telefon demisia şi ca o coincidenţă, la patru zile după, m-am trezit că dosarul nostru de licenţiere nu este bun", a declarat Mititelu pe site-ul Universităţii Craiova. De asemenea, patronul juveţilor este ferm convins că toată situaţia s-a produs datorită declaraţiilor pe care le-a făcut la adresa FRF.  "În urmă cu zece zile dosarul nostru era beton, ulterior au apărut problemele. E o problemă de interpretare şi aici se vor opri, pentru că deşi ne urăsc foarte mult şi probabil domnul Mircea Sandu ar vrea să mă prindă în ofsaid, nu pot să motiveze o asemenea decizie. Vă dau cuvântul meu de onoare, Fotbal Club U Craiova SA, societate înfiinţată în 2002, nu are un leu datorie pentru acest an şi pentru anul viitor", a explicat Mititelu.

În altă ordine de idei, fundaşii Valerică Găman şi Ovidiu Dănănae sunt suspendaţi pentru meciul de pe teren propriu cu Gloria Buzău din etapa a 31-a. În meciul câştigat duminică în faţa lui CS Otopeni (1-0), Găman şi Dănănae au primit al şaptelea, respectiv al patrulea cartonaş galben al sezonului, fiind suspendaţi automat pentru o etapă.


×
Subiecte în articol: sport