x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport ALBA-NEAGRA LA RAPID - Bergodi, ţepuit. E tot Peseiro!

ALBA-NEAGRA LA RAPID - Bergodi, ţepuit. E tot Peseiro!

de Marius Mihalcea    |    09 Oct 2008   •   00:00

Suspendat după meciul cu Wolfsburg, tehnicianul portughez a revenit ieri la echipă. Încă un şut în fund pentru italianul Cristiano Bergodi, care bătuse palma cu Fathi Taher.



Suspendat după meciul cu Wolfsburg, tehnicianul portughez a revenit ieri la echipă. Încă un şut în fund pentru italianul Cristiano Bergodi, care bătuse palma cu Fathi Taher.

Nebunie totală în Giuleşti! Seria de şapte meciuri fără victorie, care a culminat cu eliminarea Rapidului din Cupa UEFA, nu i-a fost până la urmă capitală lui Jose Peseiro. Lusitanul a primit ieri un neaşteptat vot de încredere din partea conducătorilor şi va conduce din nou echipa, cel puţin până la terminarea turului. Marele învins al acestei decizii? Cristiano Bergodi. Care, potrivit propriei declaraţii, azi ar fi trebuit să conducă antrenamentul Rapidului.

BERGODI ESTE CONSTERNAT

“Nu mai înţeleg nimic, este o surpriză pentru mine că Peseiro a fost reinstalat. Eu am fost marţi la Bucureşti şi am bătut palma cu domnul Taher, îmi luasem şi bilete de avion dus-întors ca să mă prezint la antrenamentele echipei. Nu ştiu ce o să fac acum. N-am semnat contractul atunci când am vorbit cu domnul Taher, fiindcă un astfel de document nu se parafează pe loc, în două minute”, a declarat Bergodi, care a mai fost pe banca “vişiniilor” şi în prima parte a sezonului trecut, el fiind atunci destituit după ce a ratat calificarea în grupele Cupei UEFA în faţa lui FC Nürnberg, chiar dacă în campionat, în opt runde, era neînvins. Altfel, jucătorii rapidişti au refuzat ieri să se deplaseze la Mija, locul unde Fathi Taher deţine o bază de agrement şi unde ar fi trebuit să efectueze un cantonament de câteva zile, şi s-au antrenat la baza Pro Rapid, sub comanda lui Peseiro.

Sichitiu, decapitat

În afara reconfirmării lui Peseiro, principalul acţionar al giuleştenilor, Fathi Taher, a anunţat ieri că administratorul delegat al clubului, Nicolae Manea, este noul director general adjunct, post ocupat până acum de Grigore Sichitiu. Totodată, Manea va îndeplini şi funcţia de director tehnic, urmând să supervizeze antrenamentele lui Peseiro. Potrivit unor surse din cadrul clubului, Sichitiu şi-a pierdut funcţia din cauza afirmaţiei pe care a făcut-o tot în cursul zilei de ieri, şi anume că Peseiro a rămas antrenorul echipei doar după ce a semnat un nou contract şi a renunţat astfel la cei 500.000 de euro ce ar fi trebuit să-i primească dacă ar fi fost demis.

×
Subiecte în articol: sport peseiro