x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Alexa "caine" pana la vara

Alexa "caine" pana la vara

05 Mai 2004   •   00:00
Alexa "caine" pana la vara

Gheorghe Netoiu este personajul din umbra care face jocurile la Dinamo. Ultima sa lovitura pe piata transferurilor s-a vrut a fi Dan Alexa. Proprietar al drepturilor jucatorului, vicele dinamovist s-a aflat la Beijing zilele trecute pentru a intermedia afacerea.

MARIAN STEFAN

SPECULATII. Suspendat pentru jocul din etapa trecuta, cu FC Brasov, Dan Alexa a disparut pentru cateva zile din peisaj, ceea ce a lasat loc anumitor speculatii. Se zvonea ca inainte de sfarsitul returului Alexa va fi vandut la „pachet", impreuna cu Barcauan si Grigorie, toti jucatori ai lui Netoiu. Numai ca vicepresedintele dinamovist a pregatit terenul doar pentru Alexa, fara a instiinta insa conducerea clubului. A plecat imediat la Beijing, fara jucator, in dorinta de a incheia afacearea cat mai repede. Si a izbutit. Mijlocasul, a carui clauza eliberatoare este stabilita la 800.000 de dolari, va parasi la vara gruparea alb-rosie. Viitoarea sa destinatie se va numi Beijing Guan, echipa din liga I chineza.

RASPUNS OFICIAL.Clubul doreste sa mascheze oarecum lipsa de comunicare existenta la nivel de conducere. Antrenorul Ioan Andone a aflat din presa de gandurile ascunse ale lui Netoiu, in vreme ce pe site-ul oficial este remis un comunicat intarziat. „FC Dinamo Bucuresti a refuzat transferul in China al jucatorului Dan Alexa pentru suma de un milion de dolari. S-ar putea lua in considerare un eventual transfer al lui Dan Alexa doar la finalul sezonului".

Patronul Ionel Danciulescu

Numarul 24 al Revistei Dinamo il prezinta pe Ionel Danciulescu intr-o postura inedita. Aceea de patron. Golgeterul campionatului a investit intr-un local cochet, amplasat in apropiere de Piata Galati, pub-ul „Smart" devenind locul in care jucatorii dinamovisti isi petrec mare parte din timpul liber. La inaugurarea localului, „Danciu-gol" nu s-a sfiit sa treaca in spatele barului si sa umple halbele cu bere.
×
Subiecte în articol: sport