x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Amabilitati in familia Lucescu

Amabilitati in familia Lucescu

01 Sep 2004   •   00:00

Antrenorul lui Sahtior Donetk, Mircea Lucescu, a fost prezent ieri-dimineata la Libraria "Mihail Sadoveanu", unde a participat la lansarea cartii "Lucescu", scrisa de ziaristul Gheorghe Nicolaescu.

PAUL ANDONE

Au fost prezenti printre altii Angelo Niculescu, Mircea Radulescu, care i-a inmanat personajului principal dosarul cu licenta PRO, Florea Dumitrache si Constantin Anghelache, la un moment dat facandu-si aparitia si Razvan Lucescu, fiul tehnicianului lui Sahtior. "Sa ia Rapid campionatul ar insemna o satisfactie enorma pentru mine. Ar fi mai mare satisfactia ca Razvan sa castige titlul decat sa cuceresc eu inca unul", a spus Lucescu senior, in timp ce fiul a declarat ca s-ar bucura mai mult ca tatal sau sa cucereasca campionatul in Ucraina.

Antrenorul lui Sahtior considera ca pe Sahtior o asteapta meciuri foarte grele in grupele Ligii Campionilor. "Avem o grupa extrem de puternica, noi plecam cu sansa a patra, dar asta nu inseamna ca nu exista posibilitatea sa trecem cu bine de aceste meciuri", a spus Lucescu. Despre echipa nationala, "Il Luce" a declarat ca este obligatoriu ca tricolorii sa obtina toate cele 6 puncte in cele doua meciuri, cu Macedonia si Andorra.

CV

Mircea Lucescu
  • A jucat la: Stiinta Bucuresti, Politehnica Bucuresti, Dinamo, Corvinul Hunedoara
  • A antrenat pe: Corvinul Hunedoara, nationala Romaniei, Dinamo, Pisa, Reggiana, Brescia, Rapid, Inter Milano, Galatasaray, Besiktas, Sahtior Donetk
  • Palmares: a obtinut o calificare la Campionatul European din 1984 cu nationala Romaniei, un titlu si o cupa cu Dinamo, doua promovari in Serie A cu Brescia, un titlu si o Supercupa a Europei cu Galatasaray, un titlu cu Besiktas, o cupa a Ucrainei cu Sahtior Donetk, participari in grupele Ligii Campionilor cu Galatsaray, Besiktas si Sahtior.
  • ×
    Subiecte în articol: sport