x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Andrei Pavel: "E important să câştigăm primul meci"

Andrei Pavel: "E important să câştigăm primul meci"

06 Mai 2010   •   00:00

Căpitanul nejucător al echipei de Cupa Davis a României, Andrei Pavel, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că echipa care va pierde primul meci al întâlnirii cu Ucraina, contând pentru turul doi al Grupei I a Zonei Euro-Africane, va simţi o presiune mai mare în partida următoare.

"Hănescu mi-a spus că îşi doreşte să joace el primul meci şi aşa a şi căzut după tragerea la sorţi. Pentru noi e perfectă această tragere şi sperăm ca Hănescu să ne aducă primul punct, apoi Ungur să îl obţină pe al doilea. Întotdeauna, echipa care va pierde primul meci, în cea de-a doua partidă, va simţi o presiune mai mare pe umeri. Cred că şansele lui Victor, în meciul cu Marcenko, sunt mult mai mari, este clar favorit, astfel că ar trebui să şi obţinem primul punct", a spus Pavel.

Fostul tenisman a precizat că la echipa de dublu, care va fi formată din Marius Copil şi Horia Tecău, ar putea apărea modificări, în funcţie de rezultatele din primele două meciuri: "Este posibil să apară modificări la echipa de dublu, iar formula finală se va şti exact cu o oră înaintea meciului de sâmbătă. Singura schimbare care ar putea să intervină ar fi intrarea lui Victor în locul lui Marius Copil. Acest lucru îl vom decide după prima zi de meciuri".

Programul partidei România - Ucraina


Vineri, ora 12:00
Victor Hănescu - Ilia Marcenko
Adrian Ungur - Serghei Stahovski
Sâmbătă, ora 12:00
Marius Copil/Horia Tecău - Serghei Bubka/Serghei Stahovski
Duminică, ora 12:00
Victor Hănescu - Serghei Stahovski
Adrian Ungur - Ilia Marcenko

×
Subiecte în articol: redactie