x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport ANTRENORI / Regretul lui Ioan Andone

ANTRENORI / Regretul lui Ioan Andone

de Daniel Stan    |    04 Dec 2008   •   00:00
ANTRENORI / Regretul lui Ioan Andone

Fostul tehnician al campioanei CFR Cluj, Ioan Andone, susţine că 2008 a fost un an bun, dar este trist că nu a antrenat în Liga Campionilor.



În acelaşi timp, omul care a adus primul titlu în istoria unei echipe care nici nu visa o asemenea performanţă cu 4 ani în urmă nu vrea să mai audă de fosta sa echipă. “Am un mare regret şi cred că foarte greu aş mai putea antrena pe CFR”, a declarat Andone pentru agenţia Rompres. Tehnicianul a mai adăugat: “Anul 2008 a fost unul dintre cei mai frumoşi pentru mine. Am reuşit eventul cu CFR Cluj, deşi la începutul sezonului trecut puţini ne dădeau şanse. Din păcate, anul l-am terminat prost. Personal, regret despărţirea de fosta mea echipă, orice antrenor îşi doreşte să antreneze în Liga Campionilor. Am câştigat acest drept, însă aşa a fost să fie. Eu cred că nici Trombetta va mai rezista la ce pretenţii sunt acolo”. Referitor la viitor, “Ando” a spus că intenţionează să preia o echipă din străinătate: “Şi vara trecută aveam oferte, dar am dorit să rămân la Cluj. Liga era un vis de-al meu, e ceva unic. S-a întâmplat ce s-a întâmplat însă, iar acum trebuie să o iau de la capăt cu altă echipă. Cum în România nu mai pot antrena până la finele acestui sezon, cred că voi semna un angajament în străinătate, dar doar pe şase luni”.

CFR Cluj, locul 88

În clasamentul întocmit lunar de Federaţia Internaţională de Istorie şi Statistică a Fotbalului, campioana României, CFR Cluj, ocupă locul 88, Eugen Trică (foto) şi compania coborând o poziţie faţă de luna precedentă. Următoarea echipă românească este Unirea Urziceni, locul 134, Steaua se află pe 134, pierzând 37 de poziţii, FC Vaslui ocupă locul 143, Dinamo a urcat 40 de locuri şi se află pe 177, în timp ce Rapid a săltat pe 205, iar FC Timişoara pe 255. Un “new entry” surprinzător pentru ţara noastră, Pandurii Tg. Jiu, care a intrat direct pe poziţia 341. Lider a rămas FC Barcelona (Spania), urmată de formaţiile engleze Manchester United şi Liverpool.

×
Subiecte în articol: sport