x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Apăraţi-vă onoarea!

Apăraţi-vă onoarea!

de Mihai Igirosanu    |    07 Noi 2007   •   00:00
Apăraţi-vă onoarea!
Sursa foto: Alex Nicodim/

Invinsă in etapa trecută, la Sevilla, 1-2, echipa din Ghencea va incerca in această seară, de la ora 21:45, să obţină un rezultat onorabil in faţa deţinătoarei Cupei UEFA.
• "Fiara" se ia la trăntă cu Europa


STEAUA - SEVILLA - "Roş-albaştrii" au un nou examen dur in Liga Campionilor

Invinsă in etapa trecută, la Sevilla, 1-2, echipa din Ghencea va incerca in această seară, de la ora 21:45, să obţină un rezultat onorabil in faţa deţinătoarei Cupei UEFA.

Antrenorul Marius Lăcătuş a condus ieri-dimineaţă, pe terenul 7 din Complexul Sportiv Steaua, antrenamentul oficial inaintea confruntării cu echipa andaluză.

LOT. La antrenament au fost prezenţi şi jucătorii care au avut probleme medicale in ultima vreme, precum mijlocaşul Eric Bicfalvi sau atacantul Valentin Badea, care a fost menajat pentru partida de la Timişoara. Steliştii s-au pregătit in efectiv complet, lipsind doar jucătorii cu accidentări de lungă durată, precum Mirel Rădoi, Sorin Ghionea şi Mihăiţă Pleşan. Fotbaliştii au părut bine dispuşi in timpul şedinţei de pregătire, din partea antrenorului Marius Lăcătuş auzindu-se cuvinte de incurajare şi mobilizare. In privinţa primului "11", este de aşteptat ca, spre deosebire de partida cu Poli, "Fiara" să-i treacă pe banca de rezerve pe Romeo Surdu şi Victoraş Iacob, ambii cu o evoluţie slabă in Banat. In locul acestora vor fi titularizaţi Florin Lovin şi Vali Badea, care au apărut şi in formula din meciul cu Arsenal.

OPTIMISM. Portarul columbian al Stelei este optimist inaintea meciului din această seară: "Sper să reuşim cu Sevilla, deşi e o echipă excelentă, care joacă foarte bine in atac, foarte rapid şi eficient. Dar trebuie să profităm de problemele lor din defensivă şi să ne impunem. Palop este un mare portar, dar sper să am mai puţin de muncă decăt el şi doar noi să marcăm", a spus Zapata. Managerul sportiv Adrian Ilie este convins că arena din Ghencea va fi plină, pentru că Steaua a rămas singura formaţie romănească prezentă in cupele europene. "Sevilla are jucători de mare valoare. Victoria cu Real Madrid nu trebuie să ne surprindă. Jucăm acasă, in faţa suporterilor, şi putem obţine un rezultat pozitiv. Cred că partida se va disputa cu stadionul plin, avănd in vedere că suntem singura echipă din Romănia care işi continuă parcursul european".

mihai.igirosanu@jurnalul.ro

APEL

"Sevilla este o echipă puternică, ii ştiam şi din Cupa UEFA, i-am văzut şi in Champions League. Nu cred că vor veni aici să piardă. Nu ne rămăne decăt să jucăm, şi cel mai bun să căştige. Sperăm ca suporterii să vină la stadion nu numai la meciul cu Sevilla, pentru că avem nevoie de ei. Arsenal este o echipă puternică, in creştere. Am văzut in Cupa Ligii Angliei că au jucat mai mulţi jucători tineri de care nu auzise nimeni şi au reuşit să invingă. Sperăm că, dacă vom mai ajunge in Liga Campionilor, să nu mai jucăm cu ei"

Ovidiu Petre Steaua

Bilete

Conform directorului economic şi vicepreşedintelui Consiliului de Administraţie, Iulian Gheorghişor, pănă ieri-dimineaţă, Steaua vănduse 8.864 de bilete pentru meciul cu Sevilla, din această seară, din Ghencea, in etapa a patra a grupei H a Ligii Campionilor. In ziua meciului contra echipei spaniole, gruparea "roş-albastră" va comercializa tichete pănă la ora 18:00, dar este posibil ca programul să se prelungească. Este de aşteptat ca pănă la ora partidei să se inregistreze o vănzare masivă, fanii din Romănia obişnuind să-şi cumpere tichete pe ultima sută de metri. Şi la meciul cu Arsenal interesul suporterilor a fost destul de scăzut, doar 14.000 dintre ei fiind prezenţi pe stadionul Steaua pentru confruntarea cu "tunarii".

Revine Ienei

Antrenorul sub conducerea căruia Steaua reuşea să căştige Cupa Campionilor Europeni, in 1986, Emeric Ienei, a anunţat ieri că măine va prelua funcţia de director tehnic al "roş-albaştrilor". "Joi o să am o discuţie cu Gigi Becali şi, probabil, voi prelua postul de director tehnic la Steaua. Eu sunt un om mai dificil, de aceea patronul va trebui să accepte anumite condiţii. Sunt sigur că Gigi Becali le va accepta, pentru că şi el vrea binele Stelei. Cred că Gigi Becali poate fi strunit", a declarat Emeric Ienei. "Jucătorii sunt obligaţi să-şi ia revanşa in faţa Sevillei. Trebuie să fie pregătiţi psihic şi să-i domine din acest punct de vedere pe spanioli", a mai spus Ienei. Acesta va asista astăzi la meciul din Ghencea.

×
Subiecte în articol: sport steaua sevilla