x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Aron Huzu este noul şef al arbitrilor, dar din vară!

Aron Huzu este noul şef al arbitrilor, dar din vară!

de Ovidiu Ciutescu    |    29 Apr 2009   •   00:00
Aron Huzu este noul şef al arbitrilor, dar din vară!

Aron Huzu a fost numit de către Comitetul Executiv al FRF în funcţia de preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor. Sibianul va fi secondat în fruntea CCA de către Dan Lăzărescu - vicepreşedinte.



Ion Crăciunescu: Toţi cei propuşi merită să conducă CCA

În cadrul şedinţei Comitetului Executiv, sibianul Aron Huzu a primit vestea că este persoana care îl va înlocui pe Gheorghe Constantin la şefia CCA. Astfel, prin numirea lui Huzu, s-a pus capăt tuturor speculaţiilor pe seama viitorului şef al acestui departament. În această dimineaţă, pe lângă propunerile făcute de către conducătorii cluburilor din România, s-a vehiculat puternic ideea aducerii lui Ioan Igna în fruntea CCA - la dorinţa lui Mircea Sandu. "Eu cred că este o alegere bună. Vă spun că toţi cei propuşi pentru această funcţie meritau să fie acolo", a declarat pentru jurnalul.ro Ion Crăciunescu.


"Am termen o lună şi jumătate, până se termină campionatul, în care să-mi formez o echipă. Domnul Lăzărescu va fi vicepreşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor. Cu el voi lucra precis, deoarece eu îl cunosc foarte bine. În asemenea momente nu cred că e nevoie de felicitări ţinând cont de situaţia arbitrajului românesc. Am acceptat această funcţie în momentul în care preşedintele Mircea Sandu m-a întrebat dacă accept să fiu pe lista celor propuşi. De atunci nu puteam să mai dau înapoi", a spus Huzu după numirea în această funcţie, citează Mediafax.

×
Subiecte în articol: sport