x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Atac la iubita lui Pepe

Atac la iubita lui Pepe

11 Aug 2004   •   00:00

In timp ce pe de-o parte incerca sa-i demonstreze antrenorului Mourinho ca este familist convins, pe de cealalta, "Briliantul" ii trimitea mesaje de amor Oanei Zavoranu.

SORIN ANGHEL

Aflat intr-o situatie dificila la echipa sa de club, mai ales dupa ce a ratat transferul la Juventus, Adrian Mutu duce in continuare o viata personala involburata.

PARAVAN. Chiar daca si-a petrecut concediul alaturi de fosta sa sotie, Alexandra Dinu, si de fiul sau, Mario, incercand sa-si croiasca din nou o imagine de familist, "Briliantul" este departe de a realiza acest lucru. Si asta din cauza faptului ca probabil nu si-l doreste, preferand sa ramana in continuare acelasi tip fustangiu, mereu in cautarea unor fete vesele.

DOVADA. Revista VIP dezvaluie in numarul aparut ieri pe piata cum decarul echipei nationale a incercat in urma cu vreo trei saptamani sa o cucereasca pe vedeta postului Acasa Oana Zavoranu. Jucatorul lui Chelsea s-a lovit insa de refuzul prezentatoarei tv, care in prezent are o relatie serioasa cu solistul Pepe, ce se va concretiza in toamna acestui an printr-o casatorie.

SPERANTA. Refuzat la fiecare incercare de catre Oana Zavoranu, despre care s-a scris intr-o vreme ca ar fi trait o idila si cu Ianis Zicu, jucatorul lui Inter Milano, Adrian Mutu i-a trimis vedetei tv un mesaj prin care ii lasa de inteles ca in cazul in care se razgandeste, usa "Briliantului" este deschisa.

INTARIRE. Aceasta informatie a fost confirmata si de Oana Zavoranu. "Am fost sunata de Mutu, care a incercat sa ma cunoasca, dar el nu este cu siguranta genul meu de barbat. Eu il iubesc pe Pepe si chiar daca nu ar fi existat aceasta relatie frumoasa in viata mea, tot nu as fi acceptat sa fiu doar un nume pe o lista", a spus Zavoranu. Mai mult, aceasta il acuza pe jucatorul lui Chelsea ca are un comportament de elev din scoala primara, indragostit de colega din prima banca. "Nu stiu daca Mutu a inteles pana la urma ca nu vreau sa am nimic de-a face cu el, dar am niste semne de intrebare in aceasta privinta, deoarece sunt sunata foarte des de pe un numar necunoscut de cineva care refuza sa vorbeasca in momentul in care eu raspund", a povestit angajata de la Acasa.

FUSTANGIU

Nici inainte de casatoria cu Alexandra Dinu, si cu atat mai putin dupa divort, Mutu nu s-a sfiit sa incerce sa aduca in patul sau tot soiul de frumuseti. Printre acestea Anca Nicolae, Kitty Cepraga, Catrinel Menghia, Laura Andresan sau israelianca Moran Atias. Lista femeilor care nu au vrut sa aiba de-a face cu "Briliantul" este insa la fel de lunga: Rocsana Marcu, Abramburica, Magdalena Tun, Nicoleta Luciu sau Andreea Raicu.

INSTABIL

Mutu nu prea da dovada de stabilitate nici pe plan sportiv. Dupa ce a ratat transferul la Juventus, Mutu a facut o declaratie de dragoste actualei sale echipe, Chelsea, gandindu-se ca il va induiosa astfel pe antrenorul Mourinho. "Briliantul" se baza pe faptul ca va fi folosit de portughez macar in cele trei meciuri in care Kezman nu avea drept de joc. Numai ca Federatia Engleza a decis sa-i ridice suspendarea sarbului.
×
Subiecte în articol: sport mutu