x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Atletism - Grand Prix "Monica Iagar"

Atletism - Grand Prix "Monica Iagar"

de Vlad Ionescu    |    09 Feb 2007   •   00:00

Cea de-a doua editie a concursului de saritura in inaltime ce poarta numele fostei duble campioane europene Monica Iagar are loc in aceasta dupa-amiaza, de la ora 18:30, in Sala Rapid.

Cea de-a doua editie a concursului de saritura in inaltime ce poarta numele fostei duble campioane europene Monica Iagar (foto) are loc in aceasta dupa-amiaza, de la ora 18:30, in Sala Rapid.

Invitat de onoare este cubanezul Javier Sotomayor, fost campion olimpic si mondial si inca detinator al recordului lumii, cu performanta de 2,45 m. Bugetul concursului este de 80.000 de euro, cu 30.000 de euro mai mare decat anul trecut. Pe lista de start se afla cateva nume importante ale acestei probe, in frunte cu Blanka Vlasic (Croatia) si Venelina Veneva (Bulgaria), saritoare de peste 2,00 m, medaliate la Mondialele indoor, cum nu trebuie uitata nici Oana Pantelimon, castigatoarea bronzului olimpic la Sydney. La masculin vor participa mai multi sportivi cu performante de peste 2,30 m, printre care si romanul Stefan Vasilache. Invingatorii vor fi premiati cu cate 1.500 de euro, dar vor fi acordate si bonusuri pentru performante deosebite.

×
Subiecte în articol: sport