x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Au ajuns si de rasul Clujului!

Au ajuns si de rasul Clujului!

30 Aug 2004   •   00:00

CFR CLUJ - DINAMO 4-2 / Campioana joaca hora retrogradarii Dinamo isi continua pasa neagra, evoluand lamentabil in fata unei nou promovate. Clujenii Anca si Oncica au reusit cate o "dubla" in poarta lui Cristi Munteanu, care are pe constiinta trei dintre golurile gazdelor.

DANIEL STAN

Fotbalistii de la Dinamo nu vor sa intre in cantonament din cauza oboselii si fac greva la stadion. Conducerea CFR-ului da anunturi la mica publicitate ca angajeaza fotbalisti. Dife-renta este ca primii sunt campioni, iar ceilalti nou promovati si anonimi. Pe teren s-a vazut altceva: "descultii" clujeni, asa cum i-a caracterizat George Copos, au umilit tot ce a insemnat alb-rosu, de la vedetele prafuite din teren la conducatorii de la oficiala, veniti "in par" la Cluj, cu gulerele scrobite si costume scumpe. Numai suporterii au trecut examenul. Dar si ei au sfarsit cu ochii in pamant. Macar ei si-au facut datoria.

NEPUTINTA. Campionii au intrat decisi sa stearga rusinea ultimelor partide, inclusiv a celor cu Manchester United din Liga Campionilor. Insa atunci cand nu gresesc Iordache si Alistar, o face Cristi Munteanu, care a dat cu "bata" intr-o minge pe care Oncica nu a stat pe ganduri si a reluat-o in vinclu. Apoi la rampa a iesit Anca, blondul atacant ridiculizand apararea oaspete in doua situatii, cand, din pacate pentru el, mingea nu a vrut sa intre in poarta. Intr-un tarziu s-a trezit si Dinamo si a egalat prin Iordache.

UMILINTA. Numai ca partea a doua a adus umilinta totala. Turcu a scos un penalty transformat de Anca, faza la care Ciobotariu a fost eliminat, apoi acelasi Anca a inscris dupa ce i-a ridiculizat pe Iordache si pe Munteanu. Crema pe tort a pus-o Oncica, acesta profitand de o noua gafa impardonabila a lui Cristi Munteanu. Intre ultimele doua reusite "ceferiste" s-a intercalat si inutila reusita a lui Claudiu Niculescu. Pe banca, Ioan Andone era un monument al tristetii. Dar cheia acestei tristeti se afla la "oficiala", acolo unde conducatorii dinamovisti priveau prin fumul tigarilor de foi spre zarile unde au vandut jucatori pentru care meciul de ieri dupa-amiaza reprezenta probabil o simpla formalitate.

SPERANTA

Umilinta de la Cluj a umplut paharul rabdarii conducerii administrative a dinamovistilor. La finalul partidei, oficialii gruparii din Stefan cel Mare au discutat ca in cel mai scurt timp sa se intruneasca Biroul Executiv intr-o sedinta de urgenta, cu usile inchise. Vor fi luate in discutie situatia actuala a gruparii campioane, ajunsa in apropierea locurilor retrogradabile. Se poate merge pana la adoptarea unor masuri drastice vizavi de jucatori, in ecuatie putand intra insa si conducerea tehnica, la fel de responsabila pentru rezultatele din ultima vreme. In ceea ce priveste sanctiunile pecuniare, unul dintre conducatori a precizat sec: "S-au amendat singuri!".
×
Subiecte în articol: sport