x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport AUSTRALIAN OPEN - A cazut si Pavel

AUSTRALIAN OPEN - A cazut si Pavel

de Mihai Igirosanu    |    19 Ian 2006   •   00:00
AUSTRALIAN OPEN - A cazut si Pavel

Ultimul tenisman roman patruns in turul 2 al turneului australian, Andrei Pavel, a fost eliminat marti noapte de francezul Fabrice Santoro, care l-a invins cu 6-4, 6-1, 6-4.

Desi a parasit Australian Open, Pavel se va alege cu sapte puncte in clasamentul ATP si cu 18.000 de dolari. In turneul de dublu, perechea romaneasca Pavel/ Hanescu a jucat azi-noapte impotriva celei mai bune echipe din lume, formata din fratii americani Bryan. De altfel, cei doi romani se vor confrunta cu redutabilii "yankei" si in partida din primul tur al Grupei Mondiale a Cupei Davis care va avea loc intre 10 si 12 februarie in oraselul californian La Jolla. Biletele pentru aceasta intalnire costa intre 90 si 375 de dolari.

"BATRANI". Confruntarea dintre Andrei Pavel si Fabrice Santoro i-a opus doi dintre jucatorii cei mai varstnici ai circuitului ATP, Pavel avand 32 de ani, iar francezul 33. Partida dintre cei doi nu a avut istoric, Santoro dominand clar ostilitatile si confirmandu-si forma buna pe care a aratat-o in acest inceput de sezon. Din pacate, Pavel se afla in cadere libera, fiind departe de prestatiile din anul 2005.

SURPRIZE. Alti doi capi de serie au parasit marti noapte Australian Open, in turul 2. Americanul Robby Ginepri (al 13-lea favorit) a fost eliminat de germanul Denis Gremelmayr, scor 6-2, 7-5, 4-6, 3-6, 3-6, iar cehul Radek Stepanek (17) a cedat in fata cipriotului Marcos Baghdatis, 4-6, 2-6, 6-3, 6-0, 5-7. Al doilea favorit, americanul Andy Roddick, n-a avut probleme in a-l elimina pe sud-africanul Wesley Moodie, scor 7-5, 6-3, 6-2. La feminin, principala favorita, Lindsay Davenport, s-a impus in fata croatei Karolina Sprem, 7-6, 6-3, iar a opta favorita, Justine Henin-Hardenne, a eliminat-o pe ceha Hana Sromova, 7-6, 6-1.

×
Subiecte în articol: sport pavel