x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Australian Open: Irina Bara nu a profitat de postura de lucky looser, după retragerea lui Ons Jabeur

Australian Open: Irina Bara nu a profitat de postura de lucky looser, după retragerea lui Ons Jabeur

17 Ian 2022   •   08:37
Australian Open: Irina Bara nu a profitat de postura de lucky looser, după retragerea lui Ons Jabeur
Sursa foto: Hepta

Irina Bara a primit cadou în noaptea de duminică spre luni o calificare pe tabloul principal al Grand Slam-ului Australian Open, după ce tunisianca Ons Jabeur, numărul 10 mondial, s-a retras din competiție, din cauza unei accidentări la spate. Bara nu a reușit să profite de ocazie, fiind învinsă.

Cu puțin timp înainte de începerea meciurilor de pe tabloul principal de la Australian Open, tunisianca Ons Jabeur, numărul 10 mondial în clasamentul WTA, a anunțat că se retrage din competiție, din cauza unei accidentări la spate, suferite săptămâna trecută în turneul de la Sydney, când a abandonat sfertul de finală jucat împotriva lui Anett Kontaveit.

Locul ei a fost luat imediat, din postura de lucky loser, de Irina Bara, care pierduse în ultimul tur al turneului de calificări.

Bara a înfruntat-o în primul tur pe spaniola Nuria Parrizas-Diaz, numărul 63 WTA, care a învins-o după un meci de doar o oră și 11 minute, cu scorul de 6-3, 6-1.

Bara a început bine meciul și a făcut un break chiar la primul game, conducând cu 2-0 și 3-2, după care a cedat 4 jocuri la rând.

În setul doi Bara a fost practic inexistentă, ea realizând un total de 8 mingi câștigate în tot actul secund.

Prezența pe tabloul principal îi aduce totuși Irinei Bara un premiu consistent de 65.700 dolari și 10 puncte WTA.

Irina Bara este prezentă și în competiția de dublu feminin, unde va juca în tandem cu georgiana Ekaterine Korgodze, cele două întâlnind în actul de debut cuplul ceh Marie Bouzkova/Lucie Hradecka.

 

(sursa: Mediafax)

×