x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Bölöni, la Monaco - Tehnicianul lui Rennes isi face bagajele

Bölöni, la Monaco - Tehnicianul lui Rennes isi face bagajele

de Delia Gomoescu    |    25 Mai 2006   •   00:00
Bölöni, la Monaco - Tehnicianul lui Rennes isi face bagajele

Antrenorul roman are mari sanse sa-i ia locul lui Francesco Guidolin pe banca tehnica a gruparii din Principat.

Incepand din sezonul viitor, Ladislau Bölöni ar putea pregati pe AS Monaco, finalista Ligii Campionilor in 2004. Potrivit cotidianului L’Equipe, conducatorii gruparii monegasce si tehnicianul roman ar fi ajuns deja la un acord dupa intalnirea de marti dupa-amiaza. Ziarul francez adauga chiar ca anuntul oficial al instalarii lui Bölöni este doar o chestiune de ore.

TACERE. Astfel, Bölöni ar parasi Rennes cu un an inainte de expirarea contractului. Oficialii clubului breton nu au avut nici o reactie la aceste informatii, presedintele Emmanuel Cueff si managerul general, Pierre Dreossi, afirmand ca nu sunt la curent cu nimic. In sezonul recent incheiat, Rennes a avut un parcurs remarcabil, chiar daca in final a ratat calificarea in cupele europene dupa ce la un moment dat era in carti chiar pentru un loc de Liga Campionilor.

ADIO. In schimb, pentru AS Monaco a fost un an slab, incheiat cu o clasare pe locul 10 in Ligue 1, ceea ce i-a determinat pe conducatorii monegasci sa ia masuri. In consecinta, actualul antrenor al formatiei din Principat, Francesco Guidolin, a fost anuntat de mai multe saptamani ca va trebui sa plece, el urmand sa revina in Italia, la Palermo.

CRITIC
Ladislau Bölöni este si in atentia celor de la Olimpique Marseille, astfel ca plecarea lui de la Rennes este tot mai iminenta, desi romanul mai are un an de contract. Loti a avut o pozitie critica fata de fostul antrenor al lui Poli Timisoara, Gheorghe Hagi. "Prin reactiile si deciziile pripite, luate de cele mai multe ori la nervi, e posibil ca Hagi sa aiba ceva probleme cu capul!", a declarat Bölöni pentru saptamanalul Fanatik. "Daca stau bine sa ma gandesc, inca de pe vremea cand era jucator, Hagi dovedea o impulsivitate crescuta. El nu a fost niciodata un lider, nici cand era fotbalist, nici acum. Ca sa va dau un exemplu, Gica Popescu arata si se comporta ca un lider", a completat tehnicianul roman.
×
Subiecte în articol: sport