x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Bölöni - manager, Bergodi - antrenor

Bölöni - manager, Bergodi - antrenor

de Mihai Igirosanu    |    10 Iun 2007   •   00:00
Bölöni  -  manager, Bergodi  -  antrenor

In cazul in care planul lui Copos se va finaliza fericit, organigrama Rapidului va arăta astfel: Ladislau Bölöni - manager general, Constantin Zotta - director executiv şi Cristiano Bergodi - antrenor principal.

George Copos plănuieşte o mutare spectaculoasă

Deşi se părea că negocierile cu Ladislau Bölöni se vor incheia cu un eşec total pentru George Copos, patronul grupării giuleştene şi-a schimbat in ultimul moment strategia. Copos i-a propus deja lui Bölöni să preia funcţia de manager general al Rapidului.

In cazul in care planul lui Copos se va finaliza fericit, organigrama Rapidului va arăta astfel: Ladislau Bölöni - manager general, Constantin Zotta - director executiv şi Cristiano Bergodi - antrenor principal.

COMUNICARE. Discuţiile purtate intre George Copos şi fostul selecţioner in privinţa preluării postului de antrenor au fost ingreunate, din căte se pare, de un viciu de comunicare, dar şi de pretenţiile exagerate ale tehnicianului. In schimb, lui Bölöni ii surăde ideea de a deţine frăiele la Rapid, chiar dacă ar urma să incaseze mai puţini bani decăt din postura de antrenor.

Reintors acasă, in Franţa, Bölöni a declarat ieri: "Eu am căteva intrebări pentru domnul Copos şi de aceea am incercat să vorbim la telefon. Sunt căteva necunoscute in contractul pe care l-am primit şi in nici un caz nu e vorba de bani aici. Şi este nevoie de o discuţie pentru a le elucida. Se spune că am mănă liberă, că am nu ştiu ce, dar nu ştiu ce inseamnă asta. Trebuie să aflu exact. Ar fi o mare uşurare pentru mine dacă detaliile de funcţionare a clubului ar fi lămurite. Mi se spune: «Semnezi contractul şi vedem după aia». Dar pe mine asta mă ingrijorează, ce să vedem după aia? Eu nu sunt capabil să decid in patru ore dacă nu am toate răspunsurile".

PATRON. George Copos a reacţionat şi el, dar a evitat să precizeze ceva concret: "I-am făcut o ofertă corectă pentru Europa. I-am oferit exact ceea ce ne-a spus că doreşte. Dănsul nu a pus condiţii exagerate, aşa cum s-a tot vorbit. Ne-a spus doar că este de acord cu transferurile lui Bozovici şi Boya, că lotul pe care il avem acum este suficient de matur, dar că ar avea nevoie de incă un atacant. Acum să vedem ce răspuns ne dă".

×
Subiecte în articol: sport copos