x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Babicu’ este cu psihicul la pamant

Babicu’ este cu psihicul la pamant

01 Sep 2004   •   00:00
Babicu’ este cu psihicul la pamant

Pentru portarul dinamovist Cristi Munteanu, gafele din meciul de la Cluj nu numai ca au dus la esecul echipei, ci si la iesirea temporara din circuitul echipei reprezentative. Prezent in tribuna oficiala a arenei clujene pentru a urmari posibilii selectionabili din tabara campionilor, "secundul" nationalei, Marius Lacatus, l-a sters de pe lista pe cel poreclit "Babicu’".

DANIEL STAN

GHINION. Exceptand partida cu CFR Cluj, Cristi Munteanu este unul dintre cei mai in forma goal-keeperi din tara, lucru dovedit in evolutiile de pana la acest joc. "Oricui i se poate intampla. Nu trebuie sa i se reproseze nimic, un portar mai si greseste. Imi pare rau pentru el ca a pierdut echipa nationala, dar e doar o chestie de moment. A avut ghinion, dar isi va reveni. Garantez pentru el!", a comentat "vicele" Gigi Netoiu. Ultima convocare a lui Munteanu a fost in urma cu mai mult de doi ani, pe 17 aprilie 2002, intr-un meci amical cu Polonia, in deplasare, castigat de "tricolori" cu 2-1.

RESEMNARE. Conform unor apropiati, zilele de dupa meciul cu "ceferistii" au fost negre pentru Cristi Munteanu, care ar fi avut si o cadere psihica. Din acest motiv, psihologul echipei va purta o discutie cu el foarte curand. "Trece prin momente mai putin placute. Nu este usor sa stii ca echipa a pierdut meciul pe mana ta. Ca sa nu mai vorbesc de ratarea convocarii la echipa nationala. Dar s-a resemnat cu acest lucru", a precizat unul dintre fotbalistii "cainilor". De precizat ca intregul lot dinamovist se afla in "silenzio stampa".

SEDINTA

Conducerea clubului Dinamo s-a intrunit luni seara intr-o sedinta de urgenta pentru a analiza situatia actuala a echipei. Nicolae Badea, Gigi Netoiu, Vladimir Cohn, Cristi Borcea si Bagher Karimzadeh au discutat pret de trei ore, surse din club sustinand ca nu s-a luat inca nici o masura impotriva jucatorilor. In schimb, obiectivul imediat este calificarea in grupele Cupei UEFA, pentru care Dinamo trebuie sa elimine pe Partizan Belgrad. De asemenea, corpului tehnic i s-ar fi pus in vedere ca, pana la finele turului, echipa sa revina in lupta pentru titlu.

×
Subiecte în articol: sport