x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Balbe made in Moldova

Balbe made in Moldova

09 Aug 2004   •   00:00

La fel ca si in sezonul trecut, Apulum este regina startului. Trupa lui Gherman a inceput perfect si isi pregateste un final de campionat linistit.

LUCIAN DOBRATER - Alba Iulia

VIRTUOZITATE. Simionas s-a betonat cu o defensiva formata din cinci fundasi si a lasat atacul pe umerii inspiratului Adrian Cristea si a speculantului Balba. Acontat deja de Dinamo, din iarna, Cristea a deschis scorul dupa o actiune in care si-a batut joc de fiecare fundas al gazdelor cale i-a iesit in care, dar si de portarul Turcas. In privinta lui Balba, acesta a dezamagit, parand pierdut in terenul celor de la Apulum.

GAFE. Capodopera lui Adrian Cristea a fost rapid stricata de adormitii fundasi centrali ai oaspetilor, care i-au permis imediat lui Stanciu sa patrunda nestingherit si sa-l execute pe la fel de neinspiratul Branet. Egalarea rapida i-a socat pe ieseni, care au gafat din nou in minutul 41. Portarul n-a iesit pe centrare, iar Nedelea a fost impiedicat in aer sa reia spre poarta. Penalty-ul a fost transformat de Paleacu si moldovenii vad deja la orizont deplasarile de la Roman sau Alexandria.

SIMIONAS

Dupa incheierea partidei, antrenorul oaspetilor, Simionas, a trecut in planul secund greselile de Divizia B ale elevilor sai, indreptand tunurile catre arbitrul Mugurel Vadan. "Nu vreau sa trag concluzii pripite, dar cred ca nu a fost vorba de penalty la faza din care Apulum a preluat conducerea. Nu am sesizat contactul dintre atacantul gazdelor si fundasul nostru", a opinat tehnicianul celor de la "Poli" Iasi. Altfel, ieseanul Cristi Ciubotariu a fost uitat inainte de meci la hotel.

×
Subiecte în articol: sport