x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Bani, acuze, aiureli - Lupta din subsolul clasamentului naste si ea monstri

Bani, acuze, aiureli - Lupta din subsolul clasamentului naste si ea monstri

de Sorin Anghel    |    23 Mai 2006   •   00:00
Bani, acuze, aiureli - Lupta din subsolul clasamentului naste si ea monstri

Constantin Iacov, Adrian Porumboiu, Alin Simota si Marin Condescu se cearta de cateva zile pe seama unui meci care s-a jucat pana la urma corect.

Finalul de campionat este unul incins, la fel ca mintile conducatorilor echipelor aflate in zona fierbinte a clasamentului. Partida pentru care s-a iscat cel mai mare scandal in ultima etapa a fost cea dintre FC National si Pandurii Tg. Jiu, scor 3-2.

ACUZE. "Cu o ora inainte de meci m-a sunat Iacov, spunandu-mi ca Marin Condescu, de la Pandurii, e langa el cu o geanta cu bani. M-a intrebat: «Ce faci dumneata, ca nu mai rezist? Nu plusezi?». I-am raspuns ca nu sunt la taraba sa supralicitez", a declarat Adrian Porumboiu, finantatorul lui FC Vaslui, echipa aflata in lupta pentru evitarea retrogradarii cu oltenii din Targu-Jiu.

REPLICA. Presedintele celor de la Pandurii, Marin Condescu, s-a aratat deranjat de acuzele moldovenilor. "Nu a fost nici o tentativa din partea clubului nostru. Noi nu avem nici o contributie la acest scandal. Porumboiu ar face mai bine daca s-ar uita intai la problemele sale decat sa ne acuze pe noi de lucruri necurate. Ma intreb ce se intampla daca noi castigam in Cotroceni cu 3-2. Am avut un penalty pe care arbitrul Tudor nu l-a vazut. In acest retur, tot fotbalul s-a stricat din cauza lui Porumboiu. Sa vedem cum o sa joace el la Bacau, etapa urmatoare. Sa stea linistit, noi nu o sa-l contram", a spus Condescu.

NERVOS
"Dumitru Dragomir mai intai trebuie sa-si dea demisia, alaturi de toti cei implicati in acest scandal, inclusiv eu, si dupa aia poate sa vorbeasca. Pana atunci nu are calitatea morala. De ce nu a sesizat Parchetul sa ma aresteze, daca stia ca eu l-as fi santajat pe Porumboiu? Ii este frica" - Constantin Iacov presedinte FC National

CURATENIE
"Trebuie sa cercetam ce spune Constantin Iacov. Eu sunt informat intr-un fel, dansul spune in alt fel. Daca este adevarat ca in aceasta problema a aparut si Condescu, atunci trebuie sa facem curatenie. Si chiar daca nu este adevarat, tot trebuie sa facem curatenie" - Dumitru Dragomir, presedinte LPF

JIUL
Si Jiul Petrosani era interesata de o infrangere a celor de la Pandurii in Cotroceni. Patronul Alin Simota nu recunoaste insa ca a oferit 30.000 de euro bancarilor pentru victoria de sambata. "Nu vreau sa comentez asemenea aberatii pentru simplu fapt ca nu vreau sa intru in conflict cu tacanitii. Noi avem altele pe cap, nu sa motivam financiar alte echipe. Am de platit datorii la stat, nu-mi permit sa arunc cu banii. Eu imi vad de treaba mea pentru ca nu-mi place sa intru in polemica cu nimeni", a declarat Alin Simota. Dupa victoria cu FCM Bacau, scor 2-0, Jiul se poate considera salvata de la retrogradare.

CEARTA
Presedintele clubului Pandurii, Marin Condescu, sustine ca prima oferita de Jiul Petrosani pentru jucatorii antrenati de Cristiano Bergodi a intrat deja in conturile clubului din Cotroceni. "Banii veniti de la Jiul au intrat deja in casieria celor de la FC National. Nu pot sa imi explic cum au cei de la Petrosani bani pentru asemenea lucruri, cand ei au o datorie de 20 de miliarde de lei la bugetul de stat, iar jucatorii de acolo nu sunt cu platile la zi. Eu am totusi speranta ca vom reusi sa scapam de retrogradare pentru ca am jucat tot campionatul numai si numai pe teren", a declarat Marin Condescu.
×
Subiecte în articol: sport marin condescu condescu