x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Barcelona anunţă că e aproape de transferul lui David Villa

Barcelona anunţă că e aproape de transferul lui David Villa

18 Mai 2010   •   00:00

La doar câteva zile după ce a câştigat titlul în Spania, FC Barcelona a început deja ofensiva pentru sezonul viitor. Iar prima ţintă este golgeterul Valenciei, David Villa, al cărui transfer la echipa catalană a rămas doar o problemă de detalii.

"Negocierile cu Valencia au început. Totul s-a petrecut normal şi sperăm să ajungem la un acord. Mai lispesc doar câteva detalii", a declarat preşedintele lui FC Barcelona, Joan Laporta, citat de cotidianul Marca.

Totuşi, potrivit sursei citate, Joan Laporta nu a dorit să spună o dată precisă la care va fi anunţat transferul. "Vom vedea. Suntem de acord în ceea ce priveşte aspectele fundamentale, mai discutăm pentru a găsi soluţii. Nu am fixat o dată, dar cred că actele trebuie încheiate înainte de Cupa Mondială", a mai spus Laporta.

Internaţionalul spaniol în vârstă de 28 de ani a fost al patrulea marcator din Primera Division în sezonul recent încheiat, cu 21 de goluri.

FC Barcelona s-a mai interesat de serviciile lui David Villa în sezonul trecut, însă în final l-a achiziţionat pe suedezul Zlatan Ibrahimovici, care însă nu a convins.

×
Subiecte în articol: redactie